: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, March 25, 2009

hepi belated bufday...

salam sumer,

19/03 minggu lps telah bertambah ler setahun lagi umurku... aduh, kejap jer me rase dah tue nih.. ape2 pun alhamdulillah sebab ALLAH kurniakan me anak, suami dah keluarga yang bahagia.. nothing special sebab me seboleh2 nye x nak fikir dah pasal umur nih.. heheh.. hubby ade tanye me nak ape... ntah ler.. me pun x tau nak ape kan... wish pun dah cukup bermakna bg me... alhamdulillah.. thanks pada kwn2 yg wish bufday kat me... pd maria n cik sall... sowey.. x dpt reply sms sebab me nye s/card probs... thanks pd kwn2 PLF yg kasik bufday kad pd me n make a phone called pastu nyanyi lg bufday reramai.. ekceli on that day me ade kat arkib.. dan yg plg x blh lupe, a day b4 19, banjir besar melanda stor buku PLF.. heheh.. clap2 to those yg tolong punggah2 barang.. ermm.... semoga me panjang umur, punya family yg bahagia, anak2 yg sihat dan sentiasa dimurahkan rezeki... Amin....


dapat ni dr Mr. Hubby.. thanks sayang...



naufal dah ade gigi...

salam sumer,

ermm... dah lamer kan me x berblog... sebabnye me x der kat PLF.. heheh.. pastu, me x der citer nak story mory kat blog nih... gambor pun x sempat nak upload.. huhu.. maner me nye kamera ekkk.... adus... dush.. dush.. dush.. asyik lupe jer letak maner.. huhuhhu...
ermmm... me citer pasal naufal la ekk... skang ni kan, naufal rajin demam tau.. siap ngan batuk kahak + selsema lagi.. itu yg x tahannye tu.. sebab bile dah selsema, tentu la hidung sumbat kan.. huhuu.. pastu, dah tentu2 naufal x bleh nak tdo mlm.. pastu kan, naufal ni plak tgh2 mlm tetibe jer dia dok nangis2 x keruan.. yg peliknye air mata x kuar.. cume sore jer... aduh... siap meracau2 lagi.. ngan daddy x nak.. nak ngan mummy jer... klu org lain amik, siap buat muke sedih sebab nak suh mummy amik balik... huhu.. penat nye me nih... oh ye... nak bgtau nih.. gigi geraham naufal dah kuar... heheheh.. patut la me tgk gusi dia merah + bengkak.. rupenye nak kuar gigi lagi.. alhamdulillah.. terasa sgt yg naufal makin besar & makin manja... klu nak tdio mlm kemain payah lg skang nih.. mesti nak ajak main2 dulu.. klu x, hurmmm... nanti si kenit tu sebok dok korek2 biji mata mummy n daddy... semalam, naufal tdo lambat... mungkin petang tu naufal tdo lama kot.. hik hik hik.. daddy dah lame berlayar... tinggal la mummy dok layan naufal... huhu.. ekceli me dah x larat nak tutup mata tp gagahkan la jugak tgk si kenit tu dok main2... tgh sebok dok main2 tu si kenit terjatuh plak dr tmpt dia dok panjat2 tu.. habes calar kat tepi bibir dia.. cian nye anak mummy.. ape2 pun me just biar jer naufal jatuh.. sebab me nak dia belajar rase sakit.. so, nanti dia boleh berdikari n learn new thing... heheh.. me x zalim kan...

Tuesday, March 24, 2009

berabuknye...

salam sumer,

tuan rumah agak kebizian utk sementara waktu... petang2 skit baru pikir nak wat n3 ape... harap bersabar yer...

Tuesday, March 3, 2009

sanggarindah.blogspot

salam sumer, *n3 baru ade dibwh yer...

ekceli me nak kenalkan kwn me yg dah jd freelance make-up artist nih... dok la suruh2 me promotekan blog dia kat cni.. so, me layan kan jer lar... me dah kenal ngan minah nih.. ops.. name dia suriyani tp me panggil ya jer... me kenal dia dah hampir 11 tahun.. lps jer abes SPM 1998... itorg kenal pun ms kat Infotech MARA... sesame amik short course BI n klas komputer kat situ.. dulu kan minah nih selekeh sgt.. tp since dia nak masuk baby yg ke-2, dia dah makin suke melawa... ermm... dia kawen awal yer dr me... ok lar, citer banyak pun x gune.. jom kite tgk perubahan wajah yg dia dah wat kat perantin2 nih... heheheh...







oh ya, me fren pun ade gak wat make-up for any occasion.. so sesiapa yg berminat boleh lar ke blog dia ye... insyaALLAH, tentang bayaran boleh dirundingkan...

klu ade sesiapa yg berminat nak guna khidmat PA System pun blh terus contact ngan me... jgn malu2 yer...


*ini adalah sticky entry.. next entry sila lihat dibwh...