: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, October 21, 2009

happy 28 daddy...

salam sumer,

alhamdulillah... hr ni genap 28 thn umur my hubby... heheheh... baru hegeh2 nak 28... me dah 28 pun bln 3 lps.. heheh.. tu yg selalu perasan muda tu... me doakan abg bahagia n berjaya dunia akhirat... hurmmm... agak2 mlm ni ayh n mama banjer mkn kat ner ekkk... heheh... jom g kenny nak takkk... waaahhh... anak x der paper, menantu plak yg beria... huhuhuhu... x per, menantu terbaek katanye.. baik la sgt aku nih... pemalas ya hamat ade lar.... ampun yer...

me x der beli ape2 pun utk hubby... rasenye cukup kot naufal n hayyan tu as a bufday gift... hoh.. susah wooo nak kuarkan 2-2 bdk bertuah tu.. alhamdulillah.. dugaan sumer tu...

abg, ayg harap abg sentiasa bersabar ngan karenah anak2 n karenah ayg juge... hehehh... maaflah ayg x dpt belikan abg ape2 yer... nway, we love n miss u so muchhh... semoga abg menjadi anak yg taat pd org tua, daddy + suami yg terbaik, bertanggungjwb n sayang kaminaufal+hayyan+ayang... take care n we love u...



hurmmm... agak2 yg mane satu... hikhikhik...

cak.. hok aloh... sila pilih yer...



Monday, October 12, 2009

------

kadang2, bile kita terlalu baik dgn org.. blum tentu org akan baik dengan kita... x semestinye ape yg kite beri, kite akan dpt yg serupa... tapi kan, knp perlu jd mcm tu ekk... hurmm... itu lah lumrah kehidupan manusia... x semestinya kita sentiasa dilayan dengan baik... so, ini sebagai ingatan kepada sy sndri.. sentiasa beringat dengan sumer keadaan... klu org susah, kita bantu.. dan klu kita senang, share same2... sebab, klu kite susah blum tentu org akan tolong kita.. dah klu mereka senang, belum tentu mereka akan berkongsi dgn kite... so, ingatan ini sgt2 penting buat saya... yg penting sy tau yg sy x suke pentingkan diri sndr.....


luahan rasa terpendam...

*teman baik memang sukar dicari... so, hargailah setiap ms yg ada utk seorg teman & diri sndr...

Friday, October 2, 2009

happy 2nd bestday sayang...

salam sumer...

alhamdulillah.. semalam genap naufal hyecarl 2 thn... x sangka kejap sgt ms berlalu *smlm dah wat satu ntry psl bufday boy, last2 pc hang terus hilang.. kat draft pun x der.. hampes*... rase happy sebab naufal membesar dgn jayanye... even naufal slalu gak x sihat *yg ringan2 jer* tp alhamdulillah x der la sampai melarat... bile naufal dah besar ni teringat plak ms dia baby dulu.. really miss his cheecky face n his smile... smlm me wish him happy bufday, then naufal siap nyanyi lagi lagu bufday n ALLAH selamatkan kamu... sangat cumel... naufal, mummy n daddy sayang sgt kat naufal... mummy n daddy doakan naufal berjaya dunia & akhirat... semoga menjadi anak yg taat pd agama n org tua... semoga sentiasa berada di dlm lindungan ALLAH dunia & akhirat...

the 2nd yr bufday boy...
luv u sooo muccchhhhhhhhhhhh...

*insyaALLAH, bufday bash naufal akan ade + knduri doa selamat hayyan...