: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, July 1, 2015

Jubah Murah Keluaran Jenama Terkenal - ZALORA

Assalam,




Sekarang ni kalau kita pergi mana-mana, rata-rata dah ramai yang pakai jubah kan. Honestly saya tergolong dalam golongan itu. Sebabnya pakai jubah ni lebih selesa dari baju kurung yang ada “two piece” tu. Walaupun ramai jer yang tengok kalau pakai jubah tu panas, nak-nak pulak dengan cuaca kita kat Malaysia ni. Tapi saya rasa selesa mungkin sebab pemilihan fabrik dan “cutting” jubah yang sesuai dengan saya. 
Sebenarnya semua orang pun sesuai pakai jubah. Yang penting pandai pilih fabrik dan rekaan jubah tu.
Fabrik cotton contohnya, ia merupakan jenis fabrik yang menyerap peluh dan begitu juga dengan fabrik jenis chiffon yang lembut.

Sempena musim perayaan yang bakal menjelang tidak lama lagi, saya terpanggil untuk berkongsi bersama para pembaca mengenai beberapa koleksi jubah murah online keluaran jenama-jenama terkenal. Koleksi jubah murah ini semestinya diperbuat daripada fabrik yang berkualiti dan memberikan anda keselesaan yang berpanjang sepanjang pemakaian. Apa yang penting, dengan pemakaian jubah kita lebih senang dan selesa untuk solat di pagi Aidil Fitri.

Bella Ammara Jubah
Koleksi ni antara kegemaran saya sebabnya, potongan rekaan terkini dan warna yang menarik. Dan yang keduanya pula semestinya penggunaan fabrik yang amat berkualiti dan lembut.




 

ZAWARA
Jenama kedua pula adalah Zawara dimana koleksi jubah yang ditawarkan dijamin berbaloi untuk anda miliki. Potongan jubah yang boleh dikatakan ‘perfectly fit’ sesuai untuk digayakan oleh golongan muda khususnya.




 
 
 Emel X Liyana Jasmay
Jika tahun lepas Melinda Looi berkolaborasi bersama selebriti cantik Diana Danielle, tahun ini pula Melinda Looi kembali dengan rekaan jubah yang cukup chic hasil kolaborasi dengan pelakon yang berbakat besar, Liyana Jasmay. Rekaan ‘cutting’ yang menarik member impak tinggi pada si pemakai. Memang sesuai la utk sy yang rendah ni. Heheheh

Ada pelbagai lagi rekaan-rekaan menarik yang boleh kita perolehi di butik jubah online ni. Jangan lupa tau.. Nak cantik di Aidil Fitri jom la shoping online di Zalora. Ada banyak lagi diskaun untuk anda semua.

Nak Cantik.. Nak Lawa... Jom Z.A.L.O.R.A