: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, December 22, 2011

pestaim mkn garrett popcorn

as-salam,



hiks.. pg mana2 mesti org dok citer pasal popcorn nih.. ermmm... me bukan lah penggemar popcorn sejati.. tp masih boleh mkn lg la... tp, bile dgr org dok citer garrett ni sedap... so, y not give a try kan... alang2 semalam ade meeting kat klcc so lps meeting memanjangkan kaki ke suria klcc jap... lalalalalalala...

kedai garrett ni agak ujung skit.. tp dia kat tgh2... kirenya dr untie anne's tu dah leh nampak dah.. cuma kena masuk kedalm skit...


smlm me beli 2 flavour... chicago mix (caramel + cheese) ngan caramel macadamia... 2-2 pun sedap... chicago mix tu kite leh rasa manis (caramel) ngan masin (cheesy)... ngam... yg macadamia tu plak sebab ade kacang macadamia... sedap gak.. lemak2 jer... me beli ptg smlm, tp baru pg td sempat mkn... eh, subuh lpas bngn n minum air suam terus ngap garrett... hiks... klu size kecik utk chicago = 16 hengget (bnyk), klu caramel macadamia = 19 hengget... klu yg kacang2 ni mhl skit sebab ada kacang kot... sebab klu yg biasa2 punyer x de la mhl sgt.. tp, berbaloi la beratur panjang... puasssssssssssssssssssssssss hati... hikhikhik....


saper2 yg x try lg, better pg... sebab memang best...

Tuesday, December 13, 2011

anak bujang sy yg xcited...

as-salam,


bangga sangat2 ngan naufal sebab dia x takut bila kat atas stage.. tp dia excited sgt2...
video ni recorded by parent one of the student TRI yg join the ihtifal hr tu..
en.fizu pun ade gak recorded video naufal.. tp me x tau nak upload sebab tiba2 suara x ada..
hiks... alhamdulillah.. ade gak jumpe video nih... aminnn...
so, jom layan tgk video ni sama2 jom...







senang je kan nak recognize naufal nih...
tgk la... kemain berjoget lg dia..
lansung x tau malu
tu yg teacher dok suruh dia jd head kat pentas tu...
hahahhahhaha...

ape2 pun mummy bangga sgt2 dengan awak naufal...






*naufal malu tersipu2 tgk video dia kat youtube... hiks...

Thursday, December 8, 2011

sudah jatuh ditimpa tangga

as-salam,


huhuhuu... kesian tak kat sy.. sudah jatuh ditimpa tangga... hiks...


alkisahnya sabtu lepas la ni.. punye la lama baru nak hapdet.. ampun ya...
lps balik dr kelas al-baghdadi me singgah ioi jap nak beli kasut la konon
skali, en.fizu col ajak pi tgk movie... ok la tu...
kitorg tgk twilight: breaking down... best2... romantik getik2 gitu...
hahahahahah... kesian kat bella... tunggu next story plak pasni...


ok, sambung balik...
ekceli kitorg pi asing2 sebab en.fizu baru lps konvo then dia pun terus pi ioi jugak
dah tgk citer tu masing2 balik bwk keter masing2...
park pun jauh2... so, en.fizu la jln dulu...
ms on the way nak blik tu, keter me dok gogekgogek...
x tau pasai pa..
nak kata minyak x da, pun x jugak...
sekali, keter tu stop btul2 in between kat flyover kat area bt14 puchong...
huaaaaaaaaaaaaaaaaa.... dah la panas
series melekit dok dlm keter lama2...
roger kat adik mintak diorg dtg rescue...
siap pesan kat diorg bwk minyak spare... sebab keter mati terus n meter minyak x naik lansung...
huaaaaaaaaaaaaaaaaa...


lps diorg dtg, me nak kuar dr keter sebab adik me nak bwk keter tu plak...
ms nak kuar dr keter me tu, poket baju plak tersangkut...
prakkkkkkkkkkkkkkkkkk... huaaaaaaaaaaaa.....
rabak bj hakuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
nasib baik x baper nak perasan...
dlm hati dok sedih jugak la... rasa mcm loser gile...
tp x per la... mungkin ALLAH nak duga me
thats y DIA bg ujian mcm2 kat me....
huhuuuuuuuuuu...


sayang sgt2 kat baju kurung yg rabak tu...
x per.. nanti me nak jahit blik tempat yg koyak tu...