: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, May 29, 2009

kami tidak ke MTHO lg...

salam sumer,

ntah ape2 je kan title nih.. iye la.. me nak bgtau start dr minggu ni dan seterusnye, me dah x yah g arkib mtho lg.. yeahaaa... sgt suke.. sebabnye, me dah x larat nak drive ke kl lg.. bayangkan lar, tetiap pg me kena g sane.. drive manual car plak tu.. dgn keadaan jam yg agak mencabar.. dgn driver2 sengal nye lagi.. huh.. paling menjadi kepantangan bile berdpn ngan driver cha ya nun alif nih.. huh.. klu me bw keter bughok, memang dah lame kena sondol.. hahahh... ape diorg ingat kite ni poms, senang2 ke dia nak takutkan kite.. harap maaf yer... heheheh... sebabnye, me agak garang klu bw keter nih.. tambahan plak biler ade driver yg ala2 lesen kopi o' nih...
so, bile dah ade kat PLF nih senang lar skit nak beronline bagai... sebabnye kat sane we ols x dibenarkan beronline apatah lg nak check email... confidential katanye pc disana tu.. hurmm... wat ever lar... tp, kami nak berterima kasih sebab 'layanan' tip top yang diberikan... insyaALLAH kami dtg lagi wat kejer kat saner yer...

Tuesday, May 26, 2009

salam sumer...

banyak sgt benda nak update setelah 2 minggu ++ x view my own blog.. nanti2 la yer... huhuu...

Monday, May 4, 2009

lagi kisah si kenit

salam sumer,

me sajer jer nak tepek pichas naufal dok main air ms hr buruh lepas.. layan jer la ekk...



seronok sgt dpt main air ngan daddy.. padahal bkn nye dlm pun air kolam nih.. memang khas utk kids jer pun.. hehhehe....

budak kenit nih x nak dok dlm pelampung tu.. dia dok usung ler menatang tu kat dlm kolam.. nak main sendr jer.. huhuuu...

menangis sebab daddy ajak balik.. x kasik main air lg.. sebab bibir dah lebam main air lame sgt... kaki tangan pun dah kecut mecut.. hehehhe... me gelakkan ajer... diapers pun dah penuh ngan air.. sebab naufal x nak bukak diapers tu... layan jer lar...

daddy n naufal dok kejar pelampung... heheh.. lawak jer me tgk masa nih... naufal dah jln kedek2 mcm itik jer tgk... heheheh...




kisah di hari buruh...

salam sumer,

ermm... minggu ni me ade kat PLF semula... minggu lps dok kat Arkib Bukit Perdana.. buhsan yang teramat... sebab nye internet connection yilek.. cuti hr buruh ni kami x kemana pun.. cume dok umah n balik umah mak jer... heheh.. pg hari buruh tu, me n hubby bw naufal mandi2 kat pool area umah tu.. dah lame kan x bw naufal g mandi.. ekceli pool ni pun memang utk bebudak jer.. heheh.. oh ye, nak bgtau nih.. naufal terlungkup ms mandi kat pool tu.. pastu, x nak mandi pki pelampung plak tu.. hurmm... nasib la hubby rajin dok melayan...






jom layan video nih.. seronok sgt le gamaknye budak kenit nih main air... dah lemas2 pun x nak balik gak lagi.. naufal.. naufal...