: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, January 11, 2008

kawan baru...


korang sumer dah tau kan aku dah kijer kat tempat baru... mula2 masuk sini rase mcm sunyi jer.. iyer lar, aku maner knl sesaper pun kat sini... mkn pun sndri2 jer... pastu, dah lamer2 skit baru aku start rapat ngan diorg nih... bknnye ape... aku ni pemalu skit... tp, bila dah knl tu mesti seronok dpt kwn ngan aku.. hehehheeh... iyer ke? honestly aku mengaku yg aku ni memang lar peramah... hahahaha... buat ape kita nak sombong kan.. buat nyusahkan hidup jer.. iyer lar, bila kita sombong, org x nak kwn ngan kita... btul tak??? kat plf nih aku dah kenal ngan suhana, maria.. pastu som, wanie, buntat, zura, halim n ramai la lagi.. tp, so far bdk2 tu jer pun yg aku rapat skang nih... atleast, blh lar dibuat kwn..

Wednesday, January 9, 2008

my new work place..




ermm... bukak jer thn baru, aku dah x kijer kat npc lg.. kontrak aku kat situ dah abes... aku pun dah 3 thn dok situ, tp x der ape2 pun yg aku leh hope kat saner... iyer.. saper lar aku ni kan... aku ni ikan bilis jer.. jerung2 kat atas tu lar yg untung... specially anak2..sekufu sekafat diorg.. hehehe... korg phm2 dah la yer... so, skang ni aku dah kijer kat tmpat baru... nama tempat ni Perdana Leadership Foundation.. ermm... aku pun x tau nak citer tmpat ni mcm maner.. tp, yg pastinyer this is the only place yg kumpulkan bahan pasal our x-PM and current... ermm... nak bgtau gak... office Tun Mahathir kat tmpt aku kijer skang ni lar... tp dia kat atas.. aku dok library site ler maner lagi... so far, since 2 jan aku masuk sini, aku blom pernah jumpa tun lagi... insyaALLAH... ade rezeki jumpa lar nanti... korang tgk lar gambor opis baru aku ni yer...

gambor kat atas tu, gambor lobby PLF.. library nye btul2 dpn mate korang.. hehehe... cantik tak....

naufal dah botak...


ini lar gambar terbaru anak aku... hehehe.. naufal dah botak yeee.... actually anak aku botak since bln 12 thn lps lagi... tp, x sempat nak masuk dlm blog nih... heheh.. skang ni aku release kan diri aku jap.. sakit paler ngan kijer tuh.. anak aku botak pas kenduri akekah + cukur jambul dia.. so, senang aku buat skali jer sumer.. pasni x yah buat kenduri lagi.. klu nak kenduri pun, mungkin kenduri doa selamat + kenduri arwah jer.. mule2 botak paler tu naufal mcm pelik jer... sebabnyer anak aku nih ske main rambut die.. heheheh... pastu, dia usik2 paler dah x der rambut... cian naufal... dah x leh main rambut lagi...