: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, November 24, 2014

super busy


assalam,

lama dah x hapdet blog ni
x tau la ade org nak baca lg ke idok
(mcm la dulu ramai yg baca.. wakakak)

ingatkan ujong2 tawun ni blh la rehat2 skit
tp mimpi tinggai mimpi je
sbb mimpi buruk sedang berlaku

dok terkejar2 ngan event
nasib kawan2 membantu
ngan sakit hati kat tutttttt
semua nya "x nak bg jadi" tau
x tau la ape yg dia x puas hati ngan kami ni

kang ade yg mogok x buat kejer
baru padan muka kitorg
hahahah
nak makan ape weh klu dok mogok2 ni

bnyk citer nak mengarut kat blog ni
tunggu masa yg sesuai jer
kisah naufal kat sekolah
kisah hayyan ngan ihtifal nye
kisah jalan sana jalan sini
kisah sakit hati

eh... banyak lg lah kisah nye
nanti2 lah ye kite dok citer
mcm la korang kisah kan bile kite nak hapdet lg

huhuhuhuhuu... bubye... nak sambung kejer balik


Thursday, July 17, 2014

berabuk

assalam semua

lama sangattttt dah x hapdet kat sini
mcm2 nak citer tp kemalasan melampau
idea pun x berapa nak ade
asal nak membebel jer mula la beku otak ni

nak2 plak skang ni dah bulan pose
nak abes pose dah pun
lg laaaaaaaaa kemalasan tu membuak2

tgk la.. insyaALLAH
klu ade kelapangan nanti
saya rajin2 kan hapdet blog ni yer

tp nak kena wat list dulu
eh.. kn nak wat list???
kan dah bgtau td mcm2 saya nak citer kat dlm ni

harap2 pasni aura rajin tu dtg balik
aura malas sila main jauh2..


Monday, April 21, 2014

selfie

as-salam sumer,

bersawang sgt dah blog nih
bnyk benda nak share tp mcm malassssss jer nak hapdet
alahai.. bukan citer meletop pun

skang ni kan musim selfie
so anak bujang sy pun sama la naiknya berselfie ni
since daddy bg henpon seketul kat dia
haish la anak... huntung la awak
mummy dulu x dak henpon pun
dok la pakai public phone tu
tahan la tukar syiling kat kedai mamak

 gambor anak bujang selfie syok sndr dlm keter... mummy dok kacau dia buat dekkkk jer

selfie lg... hahahah... bantai la anak.. dah besar nanti jgn malu plak eh tgk muka sndr





note: selfie dlm keter @ age 7yo