: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, May 7, 2010

WAWA 5TH BESDAY GIVEAWAY : : SENYUMAN PALING MENAWAN : :

salam sumer,

me masuk blog kwn me nih.. pastu, mcm best jer kan masuk giveaway2 leh dpt hadiah ni kan.. pastu, tgk hadiah pun lumayan gak lar.. klu sikit pun saper nak kasik wei... heheheh.. jom join jom...

giveaway kali nih disponsor khas oleh TIE tuan tanah n tauke blog ni santek2 la craft dia.. mcm2 ade..


Hadiah lumayan itu adalah seperti berikut :-

Tempat Pertama - Rm 50.00 (boleh pilih nak sen ke nak hadiah)
Tempat Kedua - Rm 30.00 (pon boleh pilih nak sen ke hadiah)
Tempat Ketiga - Rm 20.00 (pon boleh pilih gak)


Hadiah misteri untuk peserta pertama giveaway - dahselamatdah

Juga hadiah saguhati untuk 5 pemenang
pun ok jugak

heheheh... nak tgk x senyuman paling menawan... rasenye 2-2 pun menawan, tp kena pilih satu jer kan.. x per lar.. klu ade rezeki, insyaALLAH dptkan... heheheh...


eh..eh.. si abg plak nak enterprem... heheheh... ini abg nye, naufal hyecarl... cute tak...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

hah.. muke budak tecik ni la yg saya nak pertaruhkan... mana tau blh menang kan... aminnn...

1. me rase saat ni lar senyuman hayyan paling comel sebab hayyan baru 3 minggu dilahirkan.. dah pandai senyum lebor... cute sgt...

2. muke hayyan masih bulat lg... skang dah bbujur sireh plak... heheheh...

3. yg penting... suke sgt2 sebab hayyan sihat n dah blh balik umah lps 7 hr bermalam di NICU hospital serdang... aminn... alhamdulillah...

nama nye : Nufa'il Hayyan (pemberian yg hidup)

usianya : 10 bln (1 thn = 22 june 2010) yeay.. x lame lg


hah.. tunggu ape lg tu... jom la ramai2 meriahkan giveaway ni... jgn lupe join tau.. cepat2...





1 comment:

mama zharfan said...

salam ziarah...blogwalking sambil tgk pic...good luck!