: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, July 22, 2010

sgt2 x sihat

salam sumer,


hr ni me rase sgt2 x sihat... dr smlm me dah kena cerry berry... pastu, pg td pun sambung lg... mcm biase me memang bgn kol 5 - 5.30pg sebab nak masakkan lauk anak2... so, pg td me turun bwh bertemankan hayyan sebab dia pun same bgn nak tolong mummy masak... hurmmm.... bdn memang dah rase x sedap sgt2... tp thn jer la kan... dah tu, me termuntah belahak plak... lg lar lembik... sblm tu dah siap cerry berry dah... arrrggghhhh... tekanan betul tau... pastu, tibe2 bdn rase mcm sejuk gigil2 nih... pastu, kaki tangan rase kebas... siap tgn ngerekot lg.. aduh... memang takut sgt2 ms tu... rase mcm dah nyawa2 ikan jer... siap ngan bdn kebas2... hurmmm.... klu ikutkan memang me dah x blh bngn lg dah... sebabnye memang terus terduduk... nasib baik hayyan ade... hayyan plak merengek2... me tgk muke hayyan n me kuatkan semangat utk lawan rase sakit tu... bgn n buat milo panas... pastu, br rase mcm kebas tu turun pelan2... tp tangan still kebas lg... even nak pegang sudu pun x blh... mungkin sebab kurang gula dlm bdn.. so, jd la bnda yg x disangka2 nih... dah la lauk x masak lg... pastu, me kuatkan semangat sebab kenangkan anak2 nanti nak mkn ape kat umah pengasuh... cume nasik jer x dpt nak masak sebab memang btul2 x larat... huhuhhu....

skang ni ade kat opis.. en. fizu kata mc jer x yah kejer... sebab dia pun tau klu me sakit memang teruk... tp, nak buat mcm mane kan... kejer melambak.. lain la klu kejer sndr... huhuhuhuu....



2 comments:

Aleeya said...

erm siannye tak sihat..rest la, aku pun tak sihat nehhh, tekak perit huhuuu

Hambali ® said...

Rest le kejap. Kerja kerja jugak, tapi bila sakit, sapa pun tak peduli hatta bos kita.

Kalau cherry berry, minum teh o kau tanpa gula. Jangan banyak sgt kang sembelit pulak. Jenuh nak kena teran nanti hehe