: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, September 14, 2012

hayyan nak baby lg

as-salam,

rasa mcm perlu jer citer kat blog nih
biar bila dah besar nanti hayyan leh bc
biar dia tau yg dia tu bnyk songeh
hiks...

ptg smlm mcm biasa lah amik dia kat umah bbsitter
ms nak pakai kasut tu dia tanya sy

hayyan: mummy, ayan nak baby blh tak?
mummy: baby mana pulak
hayyan: alar baby kat umah mak tu (mak = pengasuh)... ayan nak dugak
mummy: x blh la yan, nanti mak baby tu marah
hayyan: x lar mummy... mak baby tu x marah... sebab baby tu nak ikut ayan dugak
mummy: gi tanya daddy..

hayyan: daddy ayan nak baby blh tak... bila ayan blh dpt baby... nanti ayan tolong mummy jg baby...
daddy: esok daddy bg baby kat ayan eh... #senyumsorangsorang

dulu naufal x pandai pun nak mintak2 baby nih
hahahhha... hayyan ni dah terbalik pulak...

tunggu dulu je hayyan
nanti mummy bg baby kat ayan...



2 comments:

Miss Hidy said...

woahh hayyan nk ade adik..kih2

drum solo said...

apa lagi kilang proses baby kena bergerak kembali hehehehe