: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, September 11, 2012

risau

as-salam,

skang ni tgh risau ngan naufal
sebab last week seminggu x dtg skolah
yg tu nanti sy citer
pastu risau ngan pelajaran dia
sebab bnyk yg tertinggal
smlm jenuh jugak pujuk dia gi skolah
maybe dah sedap kot seminggu x skolah kan

hurmmm...
hrtu jumpe teacher nor
naufal nye class teacher
sajer la dok sembang pasal naufal
teacher pun risau jugak pasal si naufal ni
sebab lately dia makin bnyk main ms kat skolah
bila suh wat kejer skolah jer
mesti bnyk iklan dia tau
hadoi... teacher pun pening paler ngan dia
tp dalam pd main tu
bila teacher tanya soalan, boleh plak dia jwb
alhamdulillah, jawapan nya btul plak tu

tp ape2 pun risau jugak kat dia
sebab si naufal ni x blh org dok kasar ngan dia
nak ckp kena lembut2 elok2
klu kita garang n tengking sikit mula lah dia x nak wat kejer skolah
tp klu ckp elok2, pastu kita encourage dia
nanti kejer yg teacher x suh buat pun dia buat sampai habes
huhuhuhuu... memang bertuah anak sorg tu

last yr punye pic... best excellence performance for 4 yr old... alhamdulillah... harap2 thn ni dia blh naik pentas lg... sebab daddy kata daddy x nak gi dewan klu naufal x leh achieve target...
mummy tahu anak mummy pasti boleh...





1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

hr tue adam pun sama .. cikgu kata dia kurang fokus .. cuma dia suka lukis2 .. draw2 .. cikgu advised htr kelas extra