: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, July 12, 2013

iftar dan teraweh di rumah TDM n TDSH

assalam,

ini kisah smlm
kisah puasa hr ke-2 ramadhan
smlm sy x bukak pose ngan family 
alhamdulillah

tahun di beri kesempatan dan jemputan dr TDM
untuk iftar kat rumah beliau
syoknye syoknye

dan ini kali pertama yer..
sblm ni tun slalu buat kat opis jer
hiks...
terima kasih en.suami sebab izinkan sy join iftar ni

actually jemputan pun x ramai
sebab dr sumber yg memberitahu
rumah tun ni kecik so x leh nak masuk ramai2
so, jom kita layan gegambor yg ade

 
 terharu sgt2 bila tun dtg sndr jumpa semua staff PLF n JPM sebab nak ucap terima kasih pd kami dtg ke jemputan iftar beliau... terima kasih kat tun sebab jemput kami...

dgn tun ct yg super comel bila pakai tudung n berjubah... very soft spoken person... 

 kat dapur umah tun... luas nyeeeee... seronok klu dpt dapur cenggini.. hr2 iollsss masak...

 kat bahagian belakang rumah tun... mengadap tasik n blh nampak PLF dr sini.. wow... seronok sgt2..

 jemput masuk.. eceh... kat pintu utam umah tun... hahahah... knp pintu utama? sebab umah tun bnyk sgt pintu kuar masuk..

ms ni dah siap iftar semua.. time nak solat teraweh.. kami dok posing kat hall umah tun... rasanya hall ni tun khaskan utk tetamu kot... rumah tun sgt2 simple tp very classic... so elegance... suka sgt...

pic makan2 memang x der yer
x sempat nak amik sebab dah lapor sgt2
memula kami mkn kurma dulu then solat maghrib
lps tu baru makan nasi beriani kambing n ayam
nyum nyum...


terima kasih Tun n Tun Siti jemput kami buka puasa di rumah... tahun dpn jemput lah lg yer... semoga tun n tun siti sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik2 dr ALLAH... amiinn...




3 comments:

Nisah Idham said...

ye lah... umah Tun simple n nice..
classic & coklat semua designnya.. walopun simple tapi mesti rege barangan umah tu mahai2 belaka kan hehhe

Miss Hidy said...

Wah bestnye decoration rumah tun santik..

amy suhaiza said...

dapur besar, pastikan kena berasap selalu, kalu tak rugi la buat besar-besar tu kak niza.