: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, November 22, 2013

conceive with shaklee


assalam semua,

rasanya semua pun pernah dgr product shaklee kan
pastu yg dah pernah mkn shaklee ni mesti tau kan keberkesanan product ni
dengan izin ALLAH insyaALLAh semua pun boleh

utk yg tgh planning nak peknen tu
blh la makan set yg ada kat bawah ni
selalunya isteri jer yg kena mkn kan
kali ni 2-2 pun kena makan jugak
ngeeeeee... kata nak babyyyyyy...


  ♦ SET KESUBURAN SHAKLEE ♦

SUKAR DAPAT ANAK? ANDA INGIN HAMIL?

✔ Anda dah kahwin berbulan-bulan namun masih sukar untuk hamil?
✔ Hormon tidak stabil? Period tidak teratur? Sukar untuk mengetahui hari subur anda?
✔ Masalah Rahim? Cyst? Fibroid?
✔ Sperma tidak berkualiti?
✔ Tiada masalah kesuburan namun masih tidak lekat2?
✔ Banyak ambil pemakanan yang kurang sihat seperti fast food, junk food dan minuman bergas?

Jika diusahakan bersungguh2 set SHAKLEE akan merealisasikan hajat anda untuk memiliki cahaya mata.



klu ade yg berminat boleh contact sy ye
jgn malu2... klu malu nanti rugi
hiks


call/watsup/wechat : 0123606841 (nizahashim)

No comments: