: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, December 5, 2013

shaklee : omega guard

as-salam sumer,

pernah dgr omega
omega guard shaklee
ok.. bulan doblas ni.. ye hanya bulan doblas jer ye
shaklee buat promo besar-besaran utk omega guard nya
sebab ramai sgt yg suke mkn omega guard ni

so utk bulan bulan doblas ni
rege nya mmg sgt2 murah
harga runtuh katanya
dr rm??? terus jd rm?? sahaja

hahahah... x caya...
ye sila percaya dgn membelinya
sbb sy pun amik skali bnyk...




siapa yg blh mkn OG???

warga emas - pesakit jantung - wanita (termasuk yg lps deliver) - lelaki - pelajar - kanak2 satu tahun ke atas - ibu menyusu - ibu hamil - dan yg pentingkan kesihatan shj

nak tau khasiatnya... blh contact sy atau google jer kat internet... sebab klu kita nak sihat kita kena mkn suppliment... klu nak dpt info kena bnyk google...

klu berminat blh contact sy :) :) :)


No comments: