: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, December 8, 2011

sudah jatuh ditimpa tangga

as-salam,


huhuhuu... kesian tak kat sy.. sudah jatuh ditimpa tangga... hiks...


alkisahnya sabtu lepas la ni.. punye la lama baru nak hapdet.. ampun ya...
lps balik dr kelas al-baghdadi me singgah ioi jap nak beli kasut la konon
skali, en.fizu col ajak pi tgk movie... ok la tu...
kitorg tgk twilight: breaking down... best2... romantik getik2 gitu...
hahahahahah... kesian kat bella... tunggu next story plak pasni...


ok, sambung balik...
ekceli kitorg pi asing2 sebab en.fizu baru lps konvo then dia pun terus pi ioi jugak
dah tgk citer tu masing2 balik bwk keter masing2...
park pun jauh2... so, en.fizu la jln dulu...
ms on the way nak blik tu, keter me dok gogekgogek...
x tau pasai pa..
nak kata minyak x da, pun x jugak...
sekali, keter tu stop btul2 in between kat flyover kat area bt14 puchong...
huaaaaaaaaaaaaaaaaa.... dah la panas
series melekit dok dlm keter lama2...
roger kat adik mintak diorg dtg rescue...
siap pesan kat diorg bwk minyak spare... sebab keter mati terus n meter minyak x naik lansung...
huaaaaaaaaaaaaaaaaa...


lps diorg dtg, me nak kuar dr keter sebab adik me nak bwk keter tu plak...
ms nak kuar dr keter me tu, poket baju plak tersangkut...
prakkkkkkkkkkkkkkkkkk... huaaaaaaaaaaaa.....
rabak bj hakuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
nasib baik x baper nak perasan...
dlm hati dok sedih jugak la... rasa mcm loser gile...
tp x per la... mungkin ALLAH nak duga me
thats y DIA bg ujian mcm2 kat me....
huhuuuuuuuuuu...


sayang sgt2 kat baju kurung yg rabak tu...
x per.. nanti me nak jahit blik tempat yg koyak tu...

1 comment:

ahmad yusof said...

kena check balik tu sebab apa dia jadi camgitu... renung-renungkan kembali apa yang telah dilakukan.