: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, December 13, 2011

anak bujang sy yg xcited...

as-salam,


bangga sangat2 ngan naufal sebab dia x takut bila kat atas stage.. tp dia excited sgt2...
video ni recorded by parent one of the student TRI yg join the ihtifal hr tu..
en.fizu pun ade gak recorded video naufal.. tp me x tau nak upload sebab tiba2 suara x ada..
hiks... alhamdulillah.. ade gak jumpe video nih... aminnn...
so, jom layan tgk video ni sama2 jom...







senang je kan nak recognize naufal nih...
tgk la... kemain berjoget lg dia..
lansung x tau malu
tu yg teacher dok suruh dia jd head kat pentas tu...
hahahhahhaha...

ape2 pun mummy bangga sgt2 dengan awak naufal...






*naufal malu tersipu2 tgk video dia kat youtube... hiks...

No comments: