: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, December 22, 2011

pestaim mkn garrett popcorn

as-salam,



hiks.. pg mana2 mesti org dok citer pasal popcorn nih.. ermmm... me bukan lah penggemar popcorn sejati.. tp masih boleh mkn lg la... tp, bile dgr org dok citer garrett ni sedap... so, y not give a try kan... alang2 semalam ade meeting kat klcc so lps meeting memanjangkan kaki ke suria klcc jap... lalalalalalala...

kedai garrett ni agak ujung skit.. tp dia kat tgh2... kirenya dr untie anne's tu dah leh nampak dah.. cuma kena masuk kedalm skit...


smlm me beli 2 flavour... chicago mix (caramel + cheese) ngan caramel macadamia... 2-2 pun sedap... chicago mix tu kite leh rasa manis (caramel) ngan masin (cheesy)... ngam... yg macadamia tu plak sebab ade kacang macadamia... sedap gak.. lemak2 jer... me beli ptg smlm, tp baru pg td sempat mkn... eh, subuh lpas bngn n minum air suam terus ngap garrett... hiks... klu size kecik utk chicago = 16 hengget (bnyk), klu caramel macadamia = 19 hengget... klu yg kacang2 ni mhl skit sebab ada kacang kot... sebab klu yg biasa2 punyer x de la mhl sgt.. tp, berbaloi la beratur panjang... puasssssssssssssssssssssssss hati... hikhikhik....


saper2 yg x try lg, better pg... sebab memang best...

1 comment:

the legend said...

alamak mahainya..

masa aku kecik, kira-kira tahun 1985 dulu, aku rajin beli popcorn buatan malaysia. masa tu beli kat supermarket Karton Supermarket, Jalan Panggung Wayang, Tepen...

Supermarket tu skrg dah jadi Nagoya Textiles.. ada supermarket lain naik kat depan dia lima tingkat... The Store Taiping jaya.

1985 - masa tu darjah dua, beli popcorn, pastu balek rumah naik bas, bus stand belakang supermarket tu ja... kena buat cherita la pasai kenangan zaman rock kapak tu.