: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, October 18, 2011

bahagianya klu hr2 mcm ni... mekaseh sayang...

as-salam,



smlm dr pg me dah start sakit kepala.. migrain... sakit yg teramat sgt2... nak bukak mata pun dah x larat... en.fizu plak dah siap tanya nak mkn apa for dinner.. sebab kitorg memang jarang masak kat umah.. beli n tapau siap2 jer... ate, klu dah sampai umah pun dah 7.30 ngan bdn penat bagai... mcm mana nak masak kan... hiks... adakah itu namanya alasan... pang skali.... hahahahah.... boleh jer nak masak, tp takut lambat mkn n lambat bwk anak2 masuk tdor...

pastu smlm dah tentu2 sakit paler kan... kompom la x lalu nak mkn... last2 sampai umah smlm en. fizu yg masakkan dinner kitorg anak beranak mlm td...
amik gambor curi2 ms en.fizu nak start beraksi...
 
 en.fizu yg malu2 kucing... auuuuwwwwww....

dinner almost ready... en.fizu masak ikan bilis goreng special ngan telur dadar special... (sebab dia letak mcm2 kat dlm tu)






*thanks sayang sebab masakkan dinner utk kita semua... mula2 tu ayng takut nak mkn sebab tgk mcm pelik jer kan... tp x sangka plak rasa nya meletups.... nanti sayang masak lg yer... nyum nyum ...

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dasat tue dgn vest bagai sempat masak dinner .. tabikk ;-)

nifalnin... said...

diana,

hiks..
sebabnya mls nak naik atas salin bj.. tu yg dia terus masuk dapur tu... aku plak memang x larat sgt2... sblm tu singgah umah mak aku, ingatkan nak mkn skali.. tp mak aku plak x msk... dia pun siap2 picit paler aku, then pi dapur terus masak... hahahahah...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

mmg smgt sggh en fizu ni...aku ingat td apron ke apa..akekekeke

mmg sedap klu masak ngan kasih sayang :)....

Nandre The Legend said...

fulamak, tu adalah apron yang buleh meletakkan pelbagai barang semasa memasak... buleh dipraktikkan oleh pemasak-pemasak yang lain...

aku suka, nanti 29 okt 2011, suruh NIn pakai baju tu la, senang nak boh bahan-bahan yang nak disteamboatkan. hahahahaahaha