: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, November 11, 2011

jalan-jalan di FRIM

as-salam,

pun citer lama gak.. baru nak update... heheheheheh... sumer dlm draft tp x sempat nak belek2... dasar pemalash kan... hiks.. ok2.. kejadian berlaku ms me ada course consultant al-baghdadi kat FRIM... tempat memang cantik... sejuk jer.. sebab hutan kan.. hiks... dulu ms kecik2 ade gak pg FRIM ni.. itupun ms opis mak buat family day... ms kejadian me tgh sibuk berkursus.. jd, en. suami ngan anak2 jer la yg jenjalan amik2 gambor kat dlm nih... hiks...
hiks... baju pun comot-comot jer.. sebab mule2 tu memang x plan pun nak bwk budak berdua nih.. sebab pg tu mendung mcm nak hujan kan.. dah tu, memasing wat muke seposen tu yg dok gigih bwk gak tu...
 
budak berdua ni klu ngan daddy diorg, memang baik.. klu ngan mummy kemain bnyk lg ragam diorg nih...
 
x tau kat mane diorg redah.. tp masih lg dalam FRIM...
 suke pic nih... nampak natural jer... hayyan malu la konon nye tu...
yg pic ni lg la me suke.. hiks...


pagi2 me tgk ramai jer yg dok jogging kat dlm FRIM ni... pastu, ade air terjun jugak tau... memang best... hiks... pasni me wat n3 pasal mandi di FRIM plak eh... tunggguuuuuuuuuuuu...

1 comment:

kawan sheila majid said...

FRIM memang tempat yang hijau dan nyaman. aku nak pi jugaklah nanti suatu hari nanti.

banyak tempat nak pi nie.

bagan lalang
penang
FRIM
pulau pangkor
ayer panas trong
bukit merah
cendol durian borhan kuala selangor