: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, November 24, 2011

x tau kenapa...

as-salam,

sejak 2 menjak 3 menjak ni x tau la knp diri ni rasa down sgt2... skit2 sedih.. skit2 nak nangis... adakah faktor umur me jd mcm nih.. e'eh.. baru 30 kot.. x kan dah alami simptom2 menopous... owh tidak... huhuhuhu...

tp memang rasa x best sgt2... pastu, en.fizu plak x de kat umah skang ni... lg la terasa... abang blik cepat blh tak... x suke la rasa mcm ni lama2... klu blh nak rasa happy2 balik... x suka nak rasa sorg2... klu en.fizu ada blh gak dia share skali rasa nih.. huhuhuhuu...
mungkin rasa ni akan jd dugaan yg akan mematangkan lg diri me nih... tp, x kan dah 3 series pun x matang2 lg kan...

berdoa sgt2 kat ALLAH supaya perasaan ni cepat2 pergi... pergi jauh2 dan jgn dtg2 lg... aminnnnn...

3 comments:

SSulieana said...

pembawakan budak kot...hihi

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

alamak betul kot sulie...akekeke thn depan sama lg la umo anak ngan GM hiks...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai siannyer niza .. sabo..sabo ...