: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, November 9, 2011

kelas al-baghdadi pertama sy

as-salam,


alhamdulillah... kelas al-baghdadi yg pertam telah pun sempurna pd 15/10 yg lepas... hiks... bulan lepas eh... tp kelas pertama tu diajar oleh ustazah kamariah... memang PIL hired dr al-baghdadi training centre terus... untuk hari pertama ALC bandar kinrara dah terima 16 org ahli kelab... kelas dibahagi pd waktu siang dan malam... sebabnya ada yg x blh join siang so diorg akan dtg waktu mlm... alhamdulillah... semua ok.. lancar...
ms mula2 kelas tu sy hanya membantu mana2 yang patut... sambil2 tu tgk cara mengajar...
so far, adik tudung biru tu la yg paling muda skali dlm kelab al-baghdadi nih.. umur adik ni baru 4 thn.. tp cepat jugak dia dpt tangkap ape yg kita ajarkan...
 ini pulak kelas pertama sy mengajar al-baghdadi... mula2 memang rasa mcm x confident nak mengajar.. lama2 alhamdulillah... syukur sgt2... rasa seronok bila student faham pengajaran kita tu... then communication yg bagus juga penting utk kita tau feedback diorang...
teknik al-baghdadi ni bukan hanya utk kanak2 je... utk org dewasa pun sesuai jugak... bg memperbaiki teknik bacaan al-quran mereka... teknik al-baghdadi ni akan diajar selama 3 bulan... diikuti dengan kelas tajwid dan seterusnya kelas talaqi... bagi sesiapa yg duduk sekitar puchong dan berminat mengikuti kelas al-baghdadi blh la hubungi terus 0122614953 (pn.hamidah) utk maklumat lanjut... kami berada di bandar kinrara puchong..



2 comments: