: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, May 28, 2012

inilah kesayangan sy.. hero sy.. anak sy.. naufal hyecarl...

as-salam,


hr ni nak citer pasal naufal hyecarl
budak manja perasan muka mcm abang aren ajis
hahahahhahaha
jumaat minggu lps kot
dia request nak bwk gitar pi kindy
sebab dia kata nak nyanyikan teacher dia lagu
sempena farewell ngan teacher ziela

so, oklah anak
mummy izinkan.. tp jgn plak kamu hempok org pki gitar karen plastik tu
hiks...
so, pepagi tu naufal dah siap2 masukkan gitar dia dlm bag skolah
mula2 sy simpan letak dalam laci
later dia leh check dlm bag skolah
hahahhahahaha
bagus anak haku...

jom layan video naufal nyanyi jom...



nyanyian khas buat mummy terchenta... hahahhahha....
thanks teacher ziela sebab record vid budak ni nyanyi...



*mekaseh opah sebab belikan gitar plastik oren utk naufal nih.. terserlah bakat... esok2 kita hantar dia pi kelas taranum plak...



2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aiseh tak bleh tgk video tue ..opis block ... cayalah naufal ;-)

Keramat Supermarket, KL said...

opis block la bagus, nanti internet jadi slow.. kalau tak block, abeh semua akan jadi slow....

hahahahaha.. berkat berkat