: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, October 1, 2012

hari ini dia dah 5 tahun

as-salam,

alhamdulillah
hr ni genap dia 5 tahun
siapa dia tu?
naufal hyecarl ler
hehehehhehe...

pg2 td dlm kol 4am tiba2 terjaga
mcm teringat2 plak saat2 nak melahirkan si naufal
tp ms nak bersalinkan dia tu x der la plak rasa sakitnya
cuma bila dah induce tu jer baru terasa sakit
huhuhuhuhu..

pg td pon daddy yg kejutkan dia bgn tdo
alhamdulillah... x der plak nak merengek ke ape kan
sebab klu daddy kejutkan mesti mood dia x baper nak cun
tp klu mummy ok jer... hahahahah
tp biasanya mummy kejut skit2 pastu biar dia bngn sndr
nak biar mood dia ok
sebab mak ngan bapak ni kan beza pendekatannya...
bukan semuanya sama pun kan.. :)

tp doa kami tetap sama
nak lihat naufal membesar sebagai manusia yg berjaya dunia akhirat
nak lihat dia membesar dgn penuh tanggungjawab sebagai khalifah ALLAH
semoga ALLAH lindungi anak kami sepanjang pembesarannya
semoga ALLAH berkati dan permudahkan kehidupannya dunia akhirat...

untuk abang naufal... mummy daddy adik ngan semuaaaaaaa pun sayang sgt2 kat awak
kami doakan yg terbaik buat awak...

aminnnnn...


3 comments:

chenta dan cermin hati said...

naufal.. happy besday sayang.. semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dunia dan akhirat.. (^_~)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Heppi Bestday Naufal ... aku rasa dia tinggi besar lagi compare to adam yg 6thn tue ;-)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat hari lahir naufal :)