: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, January 11, 2013

dah mula tadika


as-salam,


hayyan dah start tadika dah tahun ni
lega sgt2
kali hayyan dah blh gi tadika btul2
sebab sblm2 ni dia dok pinjam baju abang jer
konon2 mcm nak gi skolah same la
hehehehehe

alhamdulillah
hari pertama dia gi skolah elok jer
x nangis pun
mummy daddy risau gak takut dia x nak masuk skolah
heheheheheheh
cuma hr kedua tu ms nak bngnkan dia dr tdo
menangis mcm kena rasuk
sakit bdn2 dok peluk dia kuat
sebab dia meronta lg kuat dr mummy

 pagi nak gi skolah... senyum jer budak sepet nih...

 abang muka mcm x mandi pagi... heheheheh... rambut panjang x sempat nak cantas...

pg skolah abang kena jg adik... mesti ada rasa tanggung jawab eh... semoga setiap langkah mereka berdua diberkati dan dipermudahkan perjalanan hidup mereka dunia akhirat... aminnnn...

hari ke-2 adik dah mengadu kat mummy
katanya, abang tolak dia kat skolah
bila mummy tanya balik knp abang tolak adik
then adik kata "ayan x nak kolah.. abang pun tolak la ayan"
hahahahahha... mesti adik bnyk main kan...

x per lah nak
yg penting awak nak gi skolah 
n belajar rajin2 ye sayang...


2 comments:

Miss Hidy said...

cutenya hayyan.....
muke sejibik k.niza..

buaya darat said...

amboi, rambut tak berapa panjang tu, buleh lagi, kalau chegu displin tengok pon, dia tak kerat punya la... hahahahahahahahaahahahahahaahahahahahaaa