: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, January 29, 2013

lemau

as-salam.

maaf lah sebab dah lama x dak n3 baru
x sempat nak karang ayat
pastu rasa mcm dah x dak idea nak mengarut dah kat blog nih

sbnrnya banyak je citer nak mengarut
tp bila nak start jer
MALAS
nak start je
LEMAU

mcm hr ni lah
rasa lemau gile sesangat
mungkin sebab penat kot
eh ni bukan sebab penat bercuti
ni sebab penat dok mengemas
mengecat n menampal

sebab cuti x sempat nak rehat
cuti kali ni bnyk abes ms kat melaka je
tolong sedara mara belah en.fizu kemaskan umah nenek


hadoiiiiiiiiii
penat x hilang lg nih...

nanti2 la sy hapdet lg eh...

No comments: