: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, March 13, 2013

ape nak mengarut nih

as-salam,

hi semua ape kabor
aduih.. lamanya dah x menulis kat sini
mesti boring jer kan tiap kali korang masuk
asyik2 n3 yg sama
ntah bila la tuan punyer blog nak hapdet...

hahahahahha
perahsantan la sgt kannnnn

ekceli lately ni ade buat-buat busy skit
dok kejar itu ini
dengan kejer rasmi n x rasmi lg

tgh dok plan strategy macam2
tp bila nak apply x tau lah kan
cuma skang ni sy buat mana yg mampu jer

jualan CCC...
masih lagi berjalan seperti biasa
alhamdulillah.. rezeki jugak tu kan
w/pun kita hanya membantu...

klu ade sape2 nak blh jer kontek email sy
niza_nin[at]yahoo[dot]com[dot]my

skang ni kena place order dulu baru leh dpt
sebab kwn sy x cukup kakitangan nak buat
cake freshly handmade kan




skang ni dah masuk tgh bulan 3 dah
ade yg sy plan dah jln skit2
semoga perjalanan kami diredhai ALLAH
kawan2 doakan usaha sy yer...

in sha ALLAH
klu ada ms nanti sy akn menulis lg
sebab jari dah terasa beku dok dlm ekon nih...






No comments: