: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, March 25, 2013

tgk wayang kat TGV setia walk_the croods

as-salam semua,

hadoi.. lama sungguh x hapdet
dah la ngan x sihat nye
pastu mood berblog pun hilang ntah kemana

dr minggu lps lg daddy dah janji ngan kiddos nak bwk gi jln2
eh.. jln2 tu memang ade
cuma tgk wayang jer x tunai lg
so, since daddy dah janji
n kiddos pun dah tuntut janji
then kena lah kita tepati kan

daddy bwk kami anak beranak pi tgk movie kat setia walk puchong
kat TGV baru tu
mula nak masuk tu agak berpusing jugak la
sebab kompius skit jln nye yg berdabel2 itu

dgn hujan lebatnya
tp dah duduk dlm keter kan
kompom la x basah
hahahaah... ok x kelakar

plan nak tgk citer lain.. skali x der plak
naufal nak tgk bola kampung
tp daddy plak x nak
last2, mummy decide nak tgk citer the croods
x tau ape jadah citer nyer


 the family... guy... new added in family team actually... heheheheh

eep... pompuan zaman batu yg lurus bendul tp gagah perkasa
 
 guy.. lelaki matahari... comel jer

ms ni sgt2 la romentik nyeeeee... heheheheeh...

citer ni memang sgt2 patut di tonton
best...
semua rasa pun ada... sedih, takut, gerun, happy
cukup rasa serba serbi
klu saper2 yg x tgk lg tu
sila-silalah ke panggung yer...

sgt puas hati
sy bg 5/5 star

hiks....


*w/pun hanya katun, tp sy tetap nangis ms anak ngan bapak tu terpaksa berpisah... sedih sgt2... tik tik tik ayor mate teman... huaaaaaaaaaaaaaaaaa...




No comments: