: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, November 22, 2010

teringin nak buat

salam sumer,

hikhikhik.. itu la me.. teringin nak buat sebab suke makan.. tp, agak2 nye la kan.. jd ke tidak... belum cube belum tau kan.. atleast bile dah cube tp x jd, x per la kot... sebabnye, bukan utk saper2 pun.. utk mkn sndr jer kan.. hahahah... harapan tinggi melangit, padahal buat cake premix pun x baper nak menjadi... hahahahah... owh lupe.. me teringin nak buat red velvet cake... sedap kan.. pastu suke tgk kalernya yg merah menyala tu.. nanti nak beli bhn2 n nak try buat kat umah... hahahah... bile dah jd nanti me jaja kat sini ek.. agak2 senyap jer tu, makne nye x start lg la projek cake nih... hehehhehe....


 sedapkan... (google)

yummy... (google)

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

buat tu mungkin senang tpi bile kena kaco dgn ank2
tu yg maleh.
huwaa..tu frosting ape yer?
creamcheese ker buttercream?

nifalnin... said...

betul tu.. nak buat ok jer... tp, anak2 yg jd assistant tu la yg buat payah skit tu... hehehhe... biasenye frosting guna creamcheese..