: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, November 19, 2012

pre-conference - UM

as-salam,

pg ni keluar umah mcm biasa
tp pg ni ada sedikit luar biasa
sebab pg ni x masuk opis
ade woksop kat hotel armada sepatutnya
tp sedehhhhhhhhhhhh
sebab kawan kata kat hotel armada x dak event by UM pun hr nih
klu ade pun esok jer
hamboihhhhhh...

so, mintak kawan ni tolong col UM
tanya la kan
kot2 diorg buat kat tmpt lain ke
skali dpt tau woksop tu separated buat kat UM plak
choiiiiiiii
x tau lansung hokay
tp organizer kata diorg dah email
eh, kami x terima email yer en/pn/cik organizer

skang satu hal pulak nak masuk UM
siap sesat barat sumer
pg bangunan sains baru yg kat ceruk hutan nu
pusing sana... pusing sini...
siap terkeluar balik dr UM tu
stau hal pulak dah nak kena masuk UM balik
so, kena start dr awal balik
dok tanya situ sana sini
pusing situ sana sini
last2, jumpa jugak
aminnnn... alhamdulillah...
lega disitu

yg kawan sorg tu lg kesian
organizer kata ada org dtg jemput dia (sebab dia dah sesat)
skali, bayang pun x nampak
nasib baik dia nampak keter sy
so, dia pun memfolo dr belakang
hukhukhukhuk...
sedih sungguh... signage pun x dak
notis pun mcm tampal memo utk student jer kat info board tu

paling sedih ms nak registration
nama kami x dak dlm tu
katanya kami x registered utk woksop hr ni
katanya lagi, kami just registered untuk conference shj
hadoi...

tp x per lah... sebab bos yg suh pg khennnn
yg penting dah sampai
and dah selamat belajar
eh... belajar lah sangat


*jumpe kwn baru yg sengal jugak... dia sorg kami berdua... pastu, faci plak from hong kong... so, agak ke laut jugak la nak faham apa yg dia kata... hahahahhahaha... yg pasti, rasanya kami bertiga je la kot participant yg paling muda dlm woksop nih...

1 comment:

diana said...

harap bersabar kak niza, nak dapat ilmu ni memang sebegitu rupanya. sebab ianya benda baik dan memang dah masuk dalam majlis ilmu. Majlis ilmu memang setan suka mengacau.

Maka tahniah sebab kak niza dah masuk dalam majlis ilmu.