: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, November 28, 2012

untung ada anak bujang rajin camni

as-salam,

rasanya semua pun tau kot
anak sy dua-dua pun lelaki
nak tunggu anak pompuan x tau la
belum ade rezeki lg agaknya
tp ada lelaki pun bertuah jugak
sebabnya, anak lelaki pun blh diharap jugak
pastu untungnya, x pening kepal nak dok hias depa
hahahahhahahaha
pdhal dlm hati kemahen melonjak lg
tp x per..
sebab anak2 saudara sy semuaaaaaaaanya pompuan
yg lelaki cuma naufal n hayyan jer
so, klu depa dok kumpul reramai masing2 main bola
sebab dah naufal n hayyan dok main gitu
semua pun ikuttttttttttttt jer
hahahahhhahahah

sbnrnya nak citer pasal hayyan ni
kisah ntah bile zaman
lupa pulak dah
x per... jom layan gambor jom...

 tgklah anak bujang sy nih.. kemahen rajin lg dok iron t-shirt skolah abang dia.. siap renjis2 air lg...

 tgklah kemahen semangat lg dia dok iron t-shirt tu... pdhal baru bgn tdor jer tu.. tp dia dok tgk mummy nye bizi.. tu yg si hayyan dok nak menolong jugak tu... hehehhehee...

lega mummy... ade assistant yg rajin menolong hah... tp hayyan ni memang suke tolong sy wat kejer umah... tolong basuh pinggan lah... sidai kain baju lah.. lipat kain... even susu pun dia nak buat sndr... klu x kasik kang dia mengamuk... bantai lah anak... janji dah besar nanti kamu rajin jugak tolong mummy yer...







No comments: