: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Saturday, December 22, 2012

libresse besttttttttt

as-salam,

td singgap speedmart99
sebab nak cr barang penting
bnda ni memang wajib ada sebab
tiap2 bulan kita akan berjumpa
ecehhhhh...

korang pernah try libresse baru tak
eh... bg sy baru la kot
sebab sblm ni beli mcm biasa jer x de ape2

biasanya beli dabel pek sebab murah n jimat
tp td pg x der plak
so beli yg 6 keping sajo

 kwn baik yg selalu ada dlm bag... hahahahhahaha...

 sy suke pakai yg panjang mcm ni.. sebab klu heavy flow memang sgt2 selamat.. nak tdo golek2 pun selamat kompom x tembus... tp kali ni lg best sebab ada bau green tea odor control.. pure fresh uollsss... heheheheh...

plg penting kat surface pad ni ade corak munge2... terasa malu plak bila nak guna... wakakakakak... 
makin selesa la pki libresse ni... bau wangiiiiiiiiii ade munge-mungeeeeeeeeeeee... hehehehheh



*ini bukan iklan berbayar eh.. tp sj share info sebab sy sgt selesa guna libresse.. pastu senang nak cuci...


No comments: