: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, December 10, 2012

stalker

as-salam,

hr ni nak citer pasal si anon yg komen mcm2 kat comment box sy
alhamdulillah...
terima kasih yer utk semua komen2 tu
sebab...
mcm x sangka plak blog biasa2 mcm ni ada gak stalker
ade gak anon yg dok komen merapu meraban
klu n3 sy ni menyusahkan org
x mungkin rasanya
citer2 sy ni lebih berkisar tentang hidup sy
dan yg ada disekeliling sy
yg pastinya keadaan itu akan berlaku
or pernah berlaku pd sesiapa sj

yg kelakarnya pulak
kenapa dok beria panjang lebar komen
tp x letak nama sndr
kenapa letak anonymous pulak
sangat keji ok komen org yg buruk2 tp letak anonymous
takut sgt ke nak letak nama sndr eh
klu betul la berani kan
lps komen tu sy cabar awak letak nama awak sndr
x payah nak letak nama org lain

x der lah 'baling batu sembunyi tangan'
btul tak...

klu awak ada masalah dgn sy
terus terang jer ngan sy
atau sy x sengaja buat salah ngan awak
cakap jer terus terang
x yah nak buat kejer bodoh pi tulis komen2 'membina' mcm tu...
hahahhahahahha...

*hidup ini umpama roda... ada ms diatas ada ms dibawah...


7 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eRNi aZiZ said...

herk???sapakah itu???

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

erkssss stalker org opis ko kah???

Anonymous said...


Ha'ah lah, blog biase-biase je. ade jugak yg nak stalk kan? nak muntah pun ade tengok, pengisian pon tade ape yg berguna pun, asyik2 masalah tempat keje.. Spe yg bermasalah ntah ni?

Anonymous said...

Mana komen yg 'membina' tu?? Teringin jugak nak bace.. nape pailang sangat ke budak2 tu?

nifalnin... said...

erni,
x tau lah sapo dio... dop tulis namo sbnr...

diana,
x tau lah babe... bdk opis aku semua baik2 jer... alhamdulillah...

anon,
tu la pasalkan.. blog sy ni biasa2 jer... so, syukur sgt klu ade yg sudi nak baca... thanks kat awak jugak sebab sudi bc blog sy n komen jugak... hiks... masalah tmpt kejer.. rsnya sy x citer kot masalah kat tmpt kejer dlm n3 nih... mungkin ada la 1-2 tp rsnya x der kena mengena ngan awak kan... :)

anon,
komen membina tu x perlulah sy publishkan... sebab x elokkan apa yg ditulis tu... x baik... sebab bl org lain bc nanti kena pulak pd penulis komen tu semula... not gud.. not gud... :)

ahmad mahfuz said...

dah la tu, buat kerja buat kerja.. ini akan menyebabkan kerja tak jalan...

kerja kerja