: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Sunday, December 23, 2012

makan-makan kat kedah

as-salam,

hamboi
bunyi kemahen jauh lg kan
mcm dah x der tmpt lain ko nak mkn
kedah jugak ko sampai
hahahhahahaha

owh.. kebetulan kan dah ada kat kedah
pastu siang tu pun dah cover kat pasar pekan rabu
so lps dr tu kita pi teray mkn kat sini pulak

kami makan kat area kuala kedah.. anjung kuala restoren ikan bakar... kwn en. fizu yg suggest suh mai sini... sebab kami pun x tau mana nak pi mkn seafood kat kuala kedah kan..

 pilih bang jgn x pilih... mlm tu kami mkn ikan siakap masak asam special, kerang rebus, telur dadar wajib ada, kangkung goreng belacan, sambal sotong ngan sotong goreng tepung... gambar makanan x sempat nak snap... bizi menshekik sebab masing2 dah lapor... hahahahhah... makanan boleh tahan tp ada rasa manis2 plak... hukhukhuk... so, potong skit kat situ...

 cantik kan... kami dok kat tepi muara... so dpt la tgk feri dari kuala kedah nak ke langkawi... MIL ajak pi langkawi... hahahaha.. x sempat la ma... kita kejap ja mai kedah... hiks...

 kawan baru... 

 semangat budak pompuan tu bercerita... heheheheheh...


 muka penat... heheheheh... alolololo... comey muke hayyan dok buat gaya tu... hiks...


*balik mkn singgah plak pasar malam yg ada kat sana... en.fizu blanjer mkn durian... sedapnya... sy dok cr musang king tp x dok plak... x per lah, durian kampung pun blh jugak... heheheheh... janji durian... nanti sy sambung kisah naik menara alor setar plak eh... hehehehheh....


1 comment:

Anonymous said...

[p]People love this kind of beads because of their [url=http://www.saletiffanysetsonline.co.uk]tiffany heart pendant[/url] beautiful colors, lovely designs and brilliant luster . Love life, vibrant, so sensual, there are endless enthusiasm Features for brands to establish a distinctive route . Pandora Charms will take you open a trip for the vast magnificent fantasy journey in the [url=http://www.saletiffanysetsonline.co.uk]tiffany heart pendant online[/url] summer, a great deal of pandora charms uk will probably be a 1 of you really like, come about for charms . Just have a [url=http://www.saletiffanysetsonline.co.uk]tiffany outlet[/url] try . The modern Pandora Silver DIY Necklace [url=http://www.cheapsilvertiffanyuk.co.uk]tiffany jewellery uk[/url] uses a thick chain that will hold the various items . diamond jewelry is only one important style accessory available for you but [url=http://www.cheapsilvertiffanyuk.co.uk]discount Tiffany Bracelet[/url] certainly not overdo it . 800 is 80 % rare metal as well as being [url=http://www.cheapsilvertiffanyuk.co.uk]cheap Tiffany Bracelet[/url] regularly of European origin . Quite a few features will include a little sq pack; other individuals leather-based pockets plus regarding [url=http://www.saletiffanysetsonline.co.uk]tiffany sale online[/url] enjoyment, shine outfits . Per Enevoldsen is currently residing in Bangkok to manage two factories [url=http://www.cheapsilvertiffanyuk.co.uk]tiffany bracelet uk sale[/url] with employees more than 1600.[/p]