: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, September 14, 2011

lamanya x update blog

as-salam,



hyei semua.. wah, feeling2 retis kah... wakakakkkka... lama sgt dah me x menulis kat blog ni kan... bukannya x der citer.. tp x der gambar... pastu, idea nak mengarut pun x dtg2... hahahahha... ok, itu semua alasan semata... sbnrnya, kat opis ni ade kejer2 yg me nak settlekn... tu yg mengadap pc tp xsempat nak update... lompat2 blog memang ade.. tu pun jenguk kejap2 jer...

pg2 td bos dah col... suh increase KPI... bos suh meet target by end of year... masak... dah la bulan lps nye target drop giler... ops... since bulan 7 dah start drop... sedih... camner nak menjawab... klu x meet target by end of year, maknanya KPI pun rendah... maknanya, bonus pun x masyukkkkkkkkkkkkkkk... PITAM...

insyaALLAH nak buat meeting jumpe ngan sumer kwn2.... ajak dorg wat kejer sama2... hahahahha

hr ni seharian ada di opis... sebab smlm dah berlelah berlengas dok berkejar-kejaran pi arkib negara kat jln duta... semata2 nak kena wat kad penyelidik... hampehhhhhh... dah la x pernah drive sndr pi jalan duta tu... makanya, terpaksa la redah kasi pecah jalan2 kat KL... wuwuwuwuwuwu... pg pun berdua... nasib baik... w/pun co-pilot tdor... ekekekeeek... selesai kejer kat arkib, berkejar plak kat MTARP... sampai kol 12.30pm... tp dorang kata library MTARP tutup kol 1-2... so, terpaksa la dtg balik... dah la jauh... last2 tdor je kat surau... ZzZzZzZzZzZzZz...... tp mcm pelik pun ade jugak tau... patutnya, library x bleh tutup during lunch hour... diorg kena allocate 2 staff utk library so diorg leh gilir2 pi mkan... x kisah la library tu kecik ke besar ke... yg penting library x bleh tutup... sebab time tu la jugak orang akan dtg pi library... chill n relax sambil bc paper or magazine... ape da... after 2pm kitorg masuk opis n nasib baik staff dia bg layanan yg ok... maybe sebab muke me dah mcm cuka getah kot... ekekekekek... tp totap sonyum...

hr ni plak ms masuk opis, kwn ckp me serius jer.. hiks... bukan serius tp ahkak lolah dah ni dik oiiii... hahhahah...

dah x tau nak membebel ape dah ni.. sebab ms tgh syok2 curah idea tibe2 terngantuk.. pastu, tibe2 tertidor... hahahah... citer raya.. nanti2 la me update.. sebab raya kali ni biasa2 saje...

1 comment:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kami busy dgn audit , KPI & SKT ..pitam gak niza ;-)