: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, January 12, 2012

sedapnye penkek durian nih...

as-salam,



smlm cuti sebab teman en.fizu ke sdmc... alhamdulillah.. semua nya berjln lancar.. yg tu nanti2 me citer eh...


lps selesai appointmnt kat sdmc n lunch kat sg.way me n hubby gi amik budak bertuah 2 org tu kat umah pengasuh... en.fizu teringat anak dia nak mkn meatball kat ikea, so kitorg zassss plak gi ikea... sekali me ternampak plak penkek durian... huihhhh... kaler pun dah memikat qolbu gitu... x per, blh beli balik nanti.. so, selesai mkn otw nak pi parking tu me singgah beli penkek tu... aduh.. teringat2 lg nih rasa penkek tu... merembes saliva dah nih...

 budak yg kekenyangan dan kepenatan... serta pitam sebab bau durian... hahahahhaha...
penggemar durian sejati.. habis seketul penkek tu dia mkn.. itupun dok mintak nak lagi.. no no no... hiks...
huaaaaaaaaaa... sedapnye.. nak lagi la... mule2 me amik yg 2 ketul tu rege 4 hengget... pastu untie tu suh amik yg 6 ketul 10 hengget... dia kasik rasa... terus sambar yg 6 ketul punyer... huahuahuahua...
ini la ghupe isi perut penken durian tu.. sedap nye.. sebab kat dlm tu memang isi durian sesaje pastu ade whipcream kot x silap.. yg penting rasa durian meletops....






*ada penkek mangga ngan keledek jugak.. ingat nak beli tp x nak jd pentamak... hiks... hayyan mkn seketul, en.fizu mkn seketul... cer kire baper ketul me mkn... ahaks.. pastu bantai sakit paler nyut nyut... padan muke....



No comments: