: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, January 31, 2012

andai kata satu hr nanti sy ada anak perempuan, beginikah rupanya...

as-salam,


amboi... x hagak2 kan tajuk n3 kemain pahanjang lg... hahahahha.. pdhal nak citer kisah hayyan jer... jom layan gambor...

nufa'il hayyan... sgt berkenan ngan brooch mummy... pastu nak pki tudung mummy... last2 amik kain selimut dia buat tudung... geram sgt2 tgk muka dia... ramai ckp hayyan mcm gegel... 

 peeewiiiitttt... budak hayyan ni memang suke bergambar... ms ni kitorg sumer dlm keter on the way nak blik puchong dr raub... yg tu nanti me citer eh... itu kisah ms cuti CNY hr tu... hiks.. kemain posing lg anak bujang me nih... 
opsss... tanjat ayyan... hahahhahhaah... tgk la jari gebus2 dia tu... hiks.. kemain susah nak potong kuku tau budak kecik nih... bila dah potong satu, nanti kang cepat2 dia pi lari tmpt lain... geram betul... 
skang ni hayyan dah makin pandai bercakap.. tp pelat... but comel sgt.. hahhaha... sblm dia ckp nanti kang dia akan fikir dulu apa bnda yg dia nak ckpkan... so, akan amik ms la... sgt kuat menyakat abang dia... hahahhaha... masih lg pakai pempes dan sgt2 independent compare ngan abang naufal dia tu... hehehehh... sgt2 manja n kuat minum susu....



nanti2 me citer pasal kisah cuti CNY kami plak eh....

3 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku nak gegirl gak ... sure comeiiii ;-)

sukarni said...

kesah raya cina ya? amboi budak ni, lain cerita ada tak?

hasniza dah buat ke anak pompuan tu?

sukarni said...

Nurul Diana,

chepatlah hasilkan anak lagi. rezeki Tuhan tu