: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, February 17, 2011

hayyan : connected tots

salam sumer,


skang hayyan dah 20 bln kan... n hayyan pun dah lame start minum susu formula... me pilih anmum.. sebab anmum ni ada gangliosides n DHA kan which is bagus dlm membantu perkembangan otak bayi n also for brain cell connections development... even hayyan x lar cepat berjalan n bercakap.. tp, so far alhamdulillah dia faham apa yang kita ckp... now... hayyan dah blh ckp skit2.. means, kite dah faham la apa perkataan yg dia sebut... sgt comel je.. hiks... klu mcm dia dah main2 ngan toys, then dia akan simpan segala bnda tu kat dlm cabinet... susun bantal elok2... just like ape yg kite buat tu dia akan follow... sgt bagus la kan klu mcm tu... klu nak susu, dia akan tunjuk botol susu... tp, klu kite x bgn buat kan susu, nanti hayyan akan tarik tgn ajak pi dapur n tunjuk bekas susu dia... so, bijak... maybe dia pun tahu yg org lain mungkin susah nak catch-up ape yg dia ckp kan... but, for those yg rapat ngan dia memang akan tahu la kan... sgt2 rapat ngan abg naufal w/pun slalu jer kena buli ngan abg dia tu... and abang naufal pun sedih jer tgk adik dia sakit... klu adik merengek jer, nanti abg dia dtg la pujuk adik dia tu... "yan, jgn nangis ye... nanti hyecarl sapu ubat tau"... huhuhuu... comel... cume bile abg dia tdor jer dia ade peluang utk balas dendam... ahhahahahha... alar... balas dendam pun mcm jerit2 n cubit2 skit abg dia jer.. memang x luak ar.... heheheheh...

ok2... jom tgk video hayyan dok sapu ubat pg2 bute tadi... dia bngn merengek2 kol 2.30am... huhuhuh... me pun merengek2 suh hubby bgn skali... 







comel sgt tgk hayyan... sedih pun ade jugak sebab chickenpox dia naik lebat sgt2....
mummy, daddy n abang doakan semoga hayyan cepat sembuh and blh main ngan abg mcm selalu.... take care sayang....

No comments: