: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, April 23, 2012

inilah burger bakar sy

as-salam,


masih tajuk burger bakar
sebab dah x tau nak letak tajuk ape
hehehehheheheh

jumaat lps opismet nak mkn burger bakar kaw kaw
so, sebagai seorg yg ingin merealisasikan impian burger bakar
sy pun bwk la diorg pi sana
hiks..
sebab dah dekat sgt ngan umah
jom tgk jom ape sy n kwn2 makan

kami sampai lebih kurang pukul 6.35pm... ms tu org x ramai sgt tp kami dpt order no. 15... hiks... selamat...

 beger ayam bakar kaw-kaw... yg ni zaza n kchik punyer sebab diorg x mkn daging... pun sedap jugak sebab ayam nye mcm ayam yg cikencop punye tu... juicy too...

yg ni sy punya... beef baconizer with cheese... sedap juga.. tp klu cheese sos ngan cili sos dilebihkan pastu additional ngan mayo pasti akan bertambah2 sedap.. sebab bila dah separuh beger tu rasa mcm kering sebab sos x bnyk... hukhukhuk... klu sayur banyak pun sedap jugak...

ceria muke dpt mkn beger.. hiks... beger sumer kami dpt lps maghrib dlm kol 7.45pm kot.. sebab ms tu sy n the geng gi solat... kat sini ade surau tp kena share.. so, klu nak lebih selesa blh gi surau kat area flat sebelah lokas makana ni...
antara makan sampingan yg mereka2 order... takoyaki = sedap... mee hailam = sedap (tp sy x rasa pun, mereka2 yg kata)... roti vanilla eskem (x tau apa nama btul roti ni) = sedap sedap sedap... roti tu lembut n panas pastu mkn ngan eskem yg sejuk nyaman... nyum nyum...



*picture credit to zaza... mekase bebanyak...

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

huhu..sungguh sedap mata m,enengok.
btw
confused ni
kenap namapan baconizer?
*bacon to pork jugak..
tpai maybe depa amik napa sempena teknik kraft kot?!
apepun,klu depa realize la.perhaps depa tukar nama tu.
klu bukan tu maksud depa..
aku rasa takde masalah kot.

nifalnin... said...

itu la pasal
x tau la pasai pa tajuk beger tu ade baconizer.. mungkin sebab ade lapisan daging nipis kat dlm tu...
klu diorg tukar nama letak daging nipis pun ok jer dr letak nama baconizer tu..

Sidratul Muntaha said...

tu ar..
even burger king ade jugak daging nipis tu
depa panggey beef ke meat apentah
mmg crunchy...