: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, April 4, 2012

new product.. utk sy la kan...

as-salam,

rasanya product ni dah ada lama kat pasaran... cuma skang ni dah dipelbagaikan... being me yg memang ade masalah kulit so agak payah jugak la nak pki product2 keshantekan yg sedia ada nih... sebelum ni me guna sabun papaya tu jer.. tp, skang ni mcm2 org kata yg sabun papaya tu x elok lah.. ini lah.. itu lah... so, terpaksa stop... tpkan, ms pki sabun papaya tu kulit muka sy ok la jugak... warna kulit pun sekata jer... hukhukhuk... pastu ade lg la product yg sy guna.. mak plak siap belikan product loreal tu... satu set.. tp anak dia ni haprak (read: malas) skit... hahahahah... bukan nya pakai pun... yg rajin nye seminggu, yg malasnya berminggu2 masuk tahun... hahahhahhah.. baru2 ni sy pakai eucerin.. yg tu utk kulit sensitip mcm ai la... hahahahhahahaktui... eh, kulit muka sy memang sensitip pon.... mula2 pakai tu ok jer... ade la nampak perubahan skit... pastu, lama2 x ok plak.. sebab kulit muka nampak kusam...
eh, sy bukan nak citer pasal tabita... tp ade gak teringin nak pki tabita nih... pernah la jugak dok beremail bagai ngan peej dok tanya pasal tabita... sekali x dok... cuma ade makcik tu belikan tp x berani nak pakai... huhuhuhu.. apekah... takut sebab muke dah la x baper nak molek, kang pakai tabita terus x molek... eh, tp korang2 pakai je la eh... kot2 sesuai ke... mcm sy ni phsycho je lebih... hahahhahaha... tp serius lah yg pakai tabita sumer kulit licin halus mulus kan... eh, terlajak plak...
ekceli sy nak citer skang ni sy suke je nak kepochi mcm le satu kampung nak tau dah pakai produk baru... hiks...
palmers' cocoa butter formula.. tgh pki product ni skang.. nasib baik ade org nak belikan (mekaseh shayang)... klu nak beli sndr jgn harap.. itupun tgh ade promosi, so kita kasik teray tes dulu... hiks...

 model bersama product kecantikan.... hiks... owh ye, beli set ni dpt skali ngan bag kaler gold tu... besar n santek... senang nak isi barang nanti.. heheheheh

model gedik si hayyan gonjeng.. hiks... geram tau ngan budak nih... makin besar makin mengade2... tp tetap menjadi kesayangan semua... hiks... sayang adik bnyk2...


lps ni sy nak tgk perubahan pd kulit sy... hahahahah.. takut makin lebam je nanti... ahaks... sebab sy pun memang rajin sangat (read: malas) nak pakai2 produk2 keshantekan nih... hahahhaahhaha....



4 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

uihh mahei tu.. baik awak guna product ni kalau sesuai... kang lama2 x elok plak...

miss khoo cheeng said...

apa dah jadi dgn rambut anak hang tu? mana perginya rambut yang dulu ni?

sunggoh bersunggoh-sunggoh la anak hang nie memgang produk kechantikan itu. sehingga seolah-olah menusok qalbu la...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dulu masa preggy pakai krim utk stecht marks tu jer ;-)

the legend said...

aku guna krim pelembut muka buatan Safi ja...