: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, August 17, 2010

naufal berjaya tanpa dypers...

salam sumer,

alhamdulillah.. skang ni naufal dah x yah nak pki dypers sgt2.. klu siang naufal memang x pki dypers... cume bile nak tdo jer me pki kan dia... tp sabtu lps me dah ngantuk sgt, smpi lupe nak pkikan naufal dypers... cume me suh dia masuk toilet n buang air siap2... ms tgh sdp2 tdo terjg plak sebab teringatkan naufal x pki dypers... me pun cepat2 la amik dypers konon2 nak pkikan dia.. last2, x jd sebab mcm kesian plak kat naufal nanti.. me ade gak rase2 kat tmpt tdo dia.. kot2 dah membese ke kan... alhamdulillah... kering.... heheheh... kirenye naufal memang dah lulus cemerlang lah... me bw dia pi alamanda pun selambe kodok x pki dypers... naufal pun bile rase nak bese, dia akan ckp awal2... hehehh... me pun akan sepantas kilat dok usung naufal pi toilet... same gak klu nak memerut... heheheh.... cume, kat umah bbsitter jer naufal pki dypers sebab k.milah tu x confident lg ngan naufal... hurmmm... leceh jugak kan klu mcm nih... sebab, naufal dah lulus tp org lain plak x confident... haishhhh....

my kesayangan... tgh demam... kesian sgt... mlm td muntah yg super banyak... sebab sblm tu dah siap melasak... naufal klu demam mesti pakej skali ngan batuk n selsema... smlm bw pi klinik dr. halim... dr. bgtau tonsil naufal merah.. tu psl demam dia on off... hurmmm... kahar penuh kat dada tp blom tahap serius... kesian sgt kat budak semput sorg nih.... abg jgn takut mkn ubat yer nak... klu mkn ubat nanti cepat baik... mummy sayang abgggggg....



*ptg ni nak pi amik mamikopak kat umah opah... sebab naufal nye huggies merah dah abes... ops... no more huggies merah sebab naufal dah x thn pki dyper itu...

1 comment:

mar!ahaf!z said...

nawfal aku belum toilet train.. mak dia pemalas.. baru bocor sket, mak dia dah kecoh satu rumah :p