: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, August 3, 2010

ops... jatuh pulak..

salam sumer,


wah.. lamer dah x hapdet blog... fuh... fuh... aaacccchuuummmm... bersin sudah... heheheh... hurmm... minggu lps me sibuk sgt2... workshop marketing 3 hr... mkn sedap... class pun best... participants, sgt2 active... rase sgt2 success jer workshop nih... hurmm... thanks to all secretariat yg same2 tolong hidupkan workshop marketing nih.. insyaALLAH, nxt year ade sambungan utk workshop marketing nih.. but more focus on promoting plak.. insyaALLAH, itupun klu sy masih disini.. aminnnn...

yg benarnye, me nak citer kisah sabtu lps... kami balik ke jasin sebab kwn en.fizu kawen ngan simpang kayong btul ke nih... sampai pun dah pukul 3 sebab bertolak dr umah mak pukul 1.30ptg.. huhuhu.. x ske klu blik tghri nih sebab ngantuk giler... sampai2, majlis pun dah nak hampir selesai tp still ade makanan... food, ok2 jer... hehehh... naufal mcm biaser la kan.. x kisah la nak mkn ke x janji dia dpt main... kami lepak situ lame gak sebab en.fizu dok sembang ngan kwn dia sambil mengenang kisah2 lame... hahhaha... me melayan hayyan yg suke berjalan... abg naufal plak, mak utehkazen en. fizu layan main... hehehhe... ms tgh dok main2 tu la si naufal tetibe jatuh dlm longkang... salah step... patutnye dia pijak titi kecik... tp, mungkin sebab dok melangut tgk pokok getah tu yg termasuk dlm longkang tu... alhamdulillah.. nasib baik x der ape2 n longkang tu pun x der air... tpppp... dalam longkang tu dah same tinggi jer ngan naufal... huhhuu.... sebab ms me tgk naufal memang x nampak dah paler dia tu... mak uteh nye kate naufal jatuh berdiri... ntah ler.. x tau nak imagine mcm mane... maybe mcm style lompat diving kat laut tu kot... hurmmm... mcm2 la abg naufal nih... hr tu kena iron.. pastu, jatuh longkang plak.. huh... ape2 pun, naufal selamat n x cedera yg teruk2... cume calar skit2 jer...



No comments: