: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, July 13, 2011

kesayangan mummy daddy

as-salam,


mummy ngan daddy sayang sgt2 kat kami... abang ngan adik kan buah hati mummy n daddy.. tp klu kami nakal n buat sepah, mesti daddy marah2... tp mummy diam jer... sebab kami comel.. heheheheeh.. daddy marah2 sebab kesian kat mummy... nanti mummy penat kemas mainan yg kami sepahkan.. tp adik hayyan suke tumpahkan air... abang pulak suke sepahkan mainan... hehehehehhe... kami suke tgk toy story... opah ade belikan buku toy story.. ade mainan dlm tu.. mummy x kasik opah beli sebab mahal tp mummy pun join main sekali... abang jd woody, mummy jd jessie, hayyan jd buzz... daddy pulak jd bullseye...

comel x kami... pg td ms mummy tgh siap2 nak pg work, adik yan tarik2 tudung mummy sebab nak pki tudung jugak.. abang pun nak jugak.. lps tu mummy pakaikan kat abang ngan adik yang... comel kan.. mcm gegirl... abang dah mandi sebab nak pg school.. adik plak x mandi lg.. mummy kata adik bau masham... hehehehheeh... cantik x pintu kat belakang kami tu... semua tu abang yg tampal.. adik pun ade tampal jugak.. tp abang tampal lgggggggggggggg banyak.... nasib baik mummy n daddy x marah2... sebab mummy daddy kata abang ngan adik blh belajar kenal alphabet... kami sayang mummy daddy...

5 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ha..ha... tudung saper yg kena rembat tue ;-)

Hambali ® said...

aiyo bertudung gitu nyah

nifalnin... said...

diana - tudung siapa lg.. tudung aku lah... hahahhaha...

hambali - hahahhahah... depa ni pantang nampak mak depa dok pki tudung... memang suka nak kaco...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hehe manis je muka dua beradik ni kan...pasni kalo ko dpt anak pompuan x yah pening kepala nak bygkan camne muka anak ko nanti....

nifalnin... said...

hahahahah... manis mcm muke maknye kan... hiks...

anak aku 2-2 pun muke mcm gegirl...
muke naufal mcm gegirl sebab ms peknenkan dia aku suke sgt2 tgk muke tok ti... hahahhah...
hayyan plak aku suke tgk muke abang dia...