: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Friday, July 1, 2011

naufal - TLC sport day

as-salam,

last wiken TLC tmpt naufal blajar ade buat sport day diorg... klu x silap me ade 4 buah tlc jugak la yg join sport day... mcm naufal dr tlc bndr kinrara kan... so, akan campur jugak ngan tlc dr cawangan lain.. comel2 je tgk budak2 nih.. ade yg dtg siap nangis2.. cute... naufal pun mule2 susah jugak la nak siapkan dia... sebabnya dia nak tdor.. x nak pi sport katanya... heheheehheeh... x dapek la klu ngan mummy kan... hahhaahha... so, pepagi tu siapkan budak berdua tu sebab kena ade kat sana kol 8am... tp kitorg smpi lewat skit 8.15am sebab hujan kan pg ahad tu n jln plak licin... bekpes pun x sempat...
 ms ni naufal tgh berkumpul ngan kwn2 dia... dok ready utk marching parade... naufal kena pakai selempang kaler red - 4C... maknanya 4yr/ team C
prepare for parade... naufal with frens... yg tgh bongkok2 tu TLC bdr kinrara nye principal... muda lg dan cantikkk... ade iras2 fazura yg artis tu.. series x tipu....
kacak la kamu... hahahaah... tibe2 rasa mcm.. wah... dah besar anak mummy... TLC bdr kinrara kena pakai selempang warna merah.. as to compare with other TLC... color coding... hahahaha....
peace mummy... hahahahha... ni first game utk student 4yrs... tajuk game ni if me x silap la kan.. giant sliper... nampak tak budak plg depan tu dok pakai sliper godang... hahahha... comel.. tp kesian sebab budak2 ni takut2 jer nak lari... iye la mana tau jatuh ke kan... sumer pun kecik2 comel2 jer... heheheheh.... sebab bukan budak 4 thn jer yg main tau.. ade jugak yg 3 thn pun join game nih... if me x silap la kan, plg muda umur 2thn setengah... pki pempes lg... utk game ni team 4C dpt no.1...
yg ni plak naufal baru lps baling bola dlm bakul x silap me... laju jer tgk budak2 lari... comel jer... naufal plak satu hal.. dia tgk mummy ngan adik jerit2 kat tepi court pastu dia dok tersipu2 malu... ntah ape2 jer... tp tetap lari... bagus nak.. ikut mummy lari laju2 eh... hahahhha... tp memang pun, naufal n hayyan klu dpt lari kemain laju lg.. tu yg me kena kurus jugak2 tu... sebab klu membulat kang x terlarat nak kejor 2 beradik tu... game ni team 4C dpt no. 1 jugak...
abang lari kat depan.. adik dok terbaring kat belakang... x blh nak kata ape dah... dia blh dok mop lantai tu... pening paler mummy daddy... layan je la dik oiiiii....
2-2 dah penat main so time makan pulak.. bihun ni teacher skolah naufal yg kasik... utk mkn before game tp me kasik diorg mkn lps abes game... naufal ni x bleh mkn sblm main sebabnye takut dia muntah plak nanti... adik yan pun sama jugak... bihun satu bekas share 2 beradik... eh, game last dpt no.3... crawl baby crawl... overall, team C (4,5&6yrs) dpt no.3... so naufal dpt la medal gangsa seketul... jd la nak.. wat main2 kan... heheheheh... alhamdulillah, naufal blh bersukan mcm biasa.. mula2 tu risau jugak sebab dia asthma kan... then naufal ni x blh penat2 sgt nanti mencungap nafas dia... tp, syukur sgt2 sebab dia ok jer sepanjang hr tu...
lps abes sukan sumer, daddy bwk sumer pi lunch termasuk la cousin naufal yg sama skolah ngan dia... farisha n kakak farah.... lps mkn sumer budak2 pi main kat taman... hahahhaha...
seronok sgt2 tgk anak2 happy....



1 comment:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

nampak benar naufal cam budak besar.... hihi kacak dia ni nanti :)