: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Wednesday, August 17, 2011

kematian.. innalillah...

as-salam,


pg ni me check hp ade 9 miscol... x perasan.. sebab smlm ade meeting so me silentkan dan x teringat plak nak tukar mode...


pg ni me col no'oi dia bising kat me sebab susah sgt nak angkat phone... sorry... then dia bgtau saufi anak jiran kat umah mak dah meninggal sebab eksiden... sedih sgt2... sebab arwah agak rapat jugak dgn family kami... dari sama2 dok kat seri petaling then pindah ke puchong, kami tetap dlm kwsn perumahan yg sama... rumah pun dekat2.. selorong jer...

no'oi bgtau, arwah meninggal sebab terlanggar kerbau (dlm kwsn UPM)... kebetulan arwah baru blik dr solat terawih... arwah sama2 dgn adik n abang nya... alhamdulillah adik n abang selamat tp masih trauma...
sedih sebab ayah arwah x da kat malaysia ni sebab kejer kat dubai.. so, simpati pd kak siti n keluarga yg kehilangan arwah... sepanjang me kenal dgn arwah, dia budak yg baik... lurus dan x bnyk bercakap... cerdik... sedih bile teringat kat arwah... al-fatihah...


semoga kak siti n seluruh keluarga tabah dan cekal dengan dugaan ALLAH... kami doakan arwah ditempatkan dikalangan umat-NYA yg beriman dan beramal soleh.... al-fatihah...