: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, August 22, 2011

x tau nak citer ape dah

as-salam,


bulan pose ni buat me jd sangapppppppppppp jer... mls melampau2... memang dah x der alasan lg dah sebab syaiton sumer dah kena ikat kan... huhuhuhuhu.. tp jin ade jugak lg... so, blh la kate kena sampuk ngan jin malas.. boleh ke idok?


minggu sudah dok umah PIL... dok kemas umah atas... jenuh dok mengadap kain baju jer... rase mcm nak humban jer sumer kain baju tu.. tp klu dok humban, kami nak pki ape pulak kan... wawawawawa.... nak x nak, kena jugak la lipat kain baju tu sumer... mule2 lipat kain yg dlm bakul.. pastu, ingat kan dah habes.. atas kusi punye pun ade jugak... huhuhuhuhuu... ni la akibat lps basuh baju x nak terus lipat kain.. tu yg menimbun tu... masalahnya, me ni membasuh rajin.. melipat lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lah 'rajin'... memang A1 la grednye tu... hukhukhukhuk...


selesai sumer kejer, dok mengadap langsir plak... opssss.. bukan mengadap menjahit yer... tp, dok gantung langsir yg disponsored sepenuhnya oleh ayah(FIL) and mama(MIL)... bertuahkan jd menantu hantu mcm me nih... sebelum tu, sahur pun mak mentua yg buatkan... menantu cuma bngn dan mkn sajork... eh, ade jugak la kemas skit2 kan... nak kena sumpah plak ke... hiks.. korang ade mak mentua mcm ni... mekaseh mama... hiks...


ptg2 skit, en.fizu ajak kuar pi ziarah kubur arwah bob n sekali pi melawat family arwah bob... sedih bile sampai kat tanah kubur tu... sebab tiba2 je kan arwah pg... hasil keputusan post-mortem, punca kematian disebabkan salur darah tersumbat... adalah nama term nye tu.. tp me x sempat nak save dlm paler otak nih... maybe berpunca dr knee surgery yg arwah buat tu dan salur darah yg membawa darah ke jantung tersumbat dah mengakibatkan mati serta merta... nanti me copy & save ek...

lps melawat... kitorg... geng2 conti, pi bukak pose kat kedai mkn singgang kat area chowkit... sedap.. besttttttttttttt... kuah singgang tu masam2 jer... mcm nak hirup2 jer kuah ikan tu.. tp acik sogan ngan bos en.fizu... heheheheheheh... semua skali disponsored oleh en.hazmal... blik ikut jln TAR... umangai... kemain ramai lg umat kat situ... tibe2 rase mcm takut jer nak jln2 kat jln TAR time tu.. bukan takut ape, takut anak hilang jer... huhuhuhuhuhu...

ok dah.. itu jer nak citer... sebab otak dah black-out... nak kena polish balik... nak tgk kat MILKDEAL, ade lg x offer polish molish tu lg.. bubyes...






1 comment:

asri said...

cherita la pasai hari raya... baju raya ka? lagu raya ka? takda pon selit-selitkan pengalaman keletihan di bulan posa nie. hehehehe....