: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, May 24, 2011

2 cerita 1 n3

as-salam,

cerita 1
smlm me cuti.. hadoiiiii.. tinggal sikit jer dah cuti tahun nih... sebabnye, awal2 thn dah amik bnyk cuti pasal mcm2 kejadian jd kat kami... alhamdulillah.... smlm pun me bercuti bukan suke2 pun... sebabnye, bbsitter naufal n hayyan x der kan... kakak tu pi hantar anak dia masuk matrix kat changlun nu.. mule2 dia kata sehari jer.. then jumaat lps dia bgtau dia nak amik cuti sampai hr selasa.. maknanya, 2 hr la budak berdua tu x pi umah bbsitter diorg.. so, smlm me dah cuti and hr ni en. fizu plak kena cuti sebab me ade event kat opish... huhuhuu... x per la kan.. janji budak2 tu selamat...

cerita 2
semalam naufal start assessment kat tadika dia... tp budak2 4 yrs x de la kena menulis kan.. sebab teacher dia kata budak2 4 thn ni teacher2 tu nak tgk motorskills development budak2 tu jer... nak tgk samada budak2 tu dah kenal huruf ke idok... harap2 naufal boleh buat.. sebab risau jugak si naufal tu... buatnye cikgu dia tunjuk ni, dia pi sebut tu plak... tumpo... hahahahahhhaah.... x per la nak... mummy x blh expect lebih2 kat awak sebab awak baru jer 4 thn... if awak kenal huruf A-Z, 1-10 pun dah baik dah.... alhamdulillah... asal awak kenal nama awak pun dah cukup bagus... klu lebih dr tu pun lg bagus... hehehehhehehh... alhamdulillah....
mummy doakan yg terbaik buat kamu... semoga kamu dpt buat dengan cemerlang... dpt no.1, mummy bwk pi holiday...

No comments: