: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, May 19, 2011

alhamdulillah... akhirnya...

as-salam,


seronok sgt2 nih... sebab smlm ms me tgh solat terdgr naufal dok ckp sorang2... lps selesai solat sumer, me tnaye la ape yg dia buat.. then dia tunjuk hasil kejer dia... alhamdulillah.. seronok sgt2 nih.. sebabnya, naufal dah pandai tulis w/pun x sekemas mana... sbab dlm n3 sebelum ni kan me ade citer, si naufal ni dah boleh membaca tp bab menulis jer dia x bleh lg... alhamdulillah.. berkat doa n usah me, naufal n teacher2 dia kat skolah nu... aminnn...

ni mule2 dia start nak tulis nombor... belajar ngan mummy memang kena thn.. salah satu, rotan satu... barisan atas blh la ikut molek2.. masuk line ke-2, habes... sebab dah x der garisan titik2 tu... no 3 pun dah jg ape ke lagi...
bile me tgk ni yg x thn nak gelak... mule2 me x phm ape bnda la nombor yg si naufal ni tulis... last2 baru me perasan dia dok tulis nombor 8.. hahahahha... jd lah anak oiii...
no 9 dah mcm ghupe a je dah... hahhahaha... blh la bg budak yg belum cukup 4 thn ni kan... hiks... alhamdulillah... syukur sgt2 sebab naufal dah boleh menulis... pasni nak tgk pulak dia menulis alphabet plak...
budak yg konon2 hensem... hiks...

1 comment:

Hambali ® said...

apa tu?
ubat jerawatkah?