: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Tuesday, May 31, 2011

akibat tersalah shampoo

as-salam,

pg td ade la sorg pompuan ni kan... siap2 nak mandi tp dia x bukak lampu toilet.. memang dia suke mandi dlm gelap kot... hihihihihii... jimat letrik katanye... pastu, si pompuan ni pun rase mcm nak shampoo rambut dia... yg pompuan ni plak jenis hidung tersumbat x bau ape klu bgn pg2 tu... hahahahahah... nak dijadikan citer, ms dia sibuk nak menshampoo rambut dia tu, dia blh x perasan shampoo yg dia amik tu adalah shampoo laki dia... sebab dia pki H&S kaler pink so bau ala2 lembut la kan... yg laki dia plak pki shampoo clear water dont sangka no boya ... disebabkan hidung dia tersumbat n keadaan toilet yg gelap, makanya dia pun terpakai lar shampoo laki dia tu td.... hahahahhaahah... ms dok menshampoo tu la baru dia perasan yg dia dah tersalah pki shampoo... sebab dia dah terbau skit2 pasai pa bau shampoo kali ni kemain keras (kuat) lg kan... pastu, time dia bilas rambut dia dok keras semacam.... wakakakakakkak... apa lg... menjerit la pompuan ni sebab terpki shampoo laki dia... hahahahahaha... sampai kesudah rambut dia bau keras (kuat) sampai dia pun naik pening kepala... dok sental ngan shampoo H&S dia tu pun x jln jugak... hahahahahah... bantai la hang... nxt time klu x nak psg lampu toilet pun make sure bwk lilin ka, pelita ka.. kasik samar2 skit... wahahahahhahaha....

No comments: