: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Monday, May 9, 2011

i-city

as-salam,

citer yg dah hampir2 basi.. sebab kami pi i-city ni pun ms cuti hari buruh lps... ops.. mlm hr buruh tu... memang dah lame plan nak pi i-city.. tp asyik la tertangguh... balik kg lar.. pi sane lar.. pi sini lar.. hahhah.. last2, hubby dok bising n kesian kat naufal n hayyan so pg jugak la kami ke sane... sebab selama ni si naufal n hayyan dok kate avenue @ puchong tu i-city... hahhahaah... pantang nampak pokok lampu2, itu la dorg dok kata i-city... kesian anak hakak... hiks... pi sane pun dgn cousin en.fizu... termasuk la my PIL n nenek... tp yg x syok nye, hujan plak (alhamdulillah)... memang x puas la bwk anak2 berjln, sebab dorg x bleh nak usik2 led tu kan... kami pi pun ms tu dah pukul 9 lebih... me dah start sangap dah... hahahahah....

 we are family... heheheheh.... ms ni kat dlm snow house...

naufal muke cuak.. sebab takut kuda lampu kat belakang tu... heheheheh... hayyan me selubungkan dia dgn shawl... itu la kelebihannya pki selendang panjang nih... eceh... hiks...

seronok tgk naufal happy dok main snow tiruan... x per la nak.. insyaALLAH ade rezeki nanti kite pi main snow eh... x pun awak blajaq pepandai dah besaq nanti pi la study kat obersi... hiks... yg bj merah kat kirikanan me tu adalah isteri2 kepada cousin en.fizu... kami ni berbiras pupu la kot... heheheh...

sampai umah kol 1 lebih... masing2 dah penat... tp, me basahkan jugak kepala naufal n hayyan... takut dorg demam plak kan... itupun dah nampak tanda2 naufal nak kena asthma dia tu.... esok nye pun ade plan baekkkkk punye ngan cousin en.fizu....

1 comment:

shakin steven said...

Wah.. hebat Niza nie.