: : jom jadi kawan2 sy jom : :

Thursday, May 12, 2011

D' Arab Cafe

as-salam,

nak citer skit pasal tempat mkn baru kat area Puchong Utama nih... sebelah dengan dominos... btul2 mengadap hiway puchong tu... belakang tu plak ade carrefour... nama tempat ni D' Arab Cafe... as usual, dah nama pun arab-arab kan... so, makanan pun ala-ala arab la jugak... hahahahah... iye la, mana tau kan kot korang masuk kedai ni pi mintak nasi goreng kampung ke... hiks... nak kata sedap, boleh lar... ikut selera masing2... harga makanan pun x lar mahal sgt kot... pun standard jugak... if klu korang dah dok area2 tu kan, so blh la try... mcm kitorg ni kebetulan pi beli barang kat carrefour n en.fizu plak teringin nak menerai kan... me, ikutkan aje... hiks...
makanan arab sajer ye...  

nampak x org pki bj itam kat tepi dinding tu... hiks... en.fizu tgh gigih mkn dok perabih ayam... hahahhaha.... me dah bwk anak2 lari masuk keter... 
if korang lalu kat hiway tu kan nanti korang perasan deret kedai nih... n ade mupe pompuan terkejut mcm kat atas tu... hiks.... so, sila la menerai yer... 


2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhh layannnn menu arab .... sama dgn kafe yg kami pegi .. dah byk cawangan dia kafe nih

nordin ahmad said...

aku dah pi yang UNITEN dan Sek 7...

lepas ni nak pi kat LCCT dan Sek 13 dan Kelana Jaya plak..


Kak Niza mesti pi yang caw puchong utama punya nie... dekat dgn rumah mellie la nie...